Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó ötletek, hogy lehessen...

Jó ötletek, hogy lehessen vele babakocsival sétálni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom már, hogy mi a baja. Amikor elindulunk sétálni 12 hetes babával, üvölt fél órán keresztül, majd elalszik egy kicsit, de utána amikor felébred megint kezdi előről. Van olyan, hogy nem is alszik.

Olyan rossz nézni a sok trécselgető anyukát, akiknek édesdeden alszik a babájuk a babakocsiban, nekem meg kész kínszenvedés az egész, legszívesebben el sem indulnék.

van olyan, akinek a babakocsi csere bevált? Vagy olvastam már olyat is, hogy felemelték egy kicsit a hátát a babakocsinak, hogy kilásson...már a hordozót is beleraktuk a babakocsiba, hátha akkor tud nézelődni(bár tudom, hogy nem a legegészségesebb, de bent ülni a szobában sem az), de az sem volt jó.

Más is volt így? Megszokta előbb-utóbb?

Ötlet?

2010. ápr. 16. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyunk mi is! Nálunk is így volt, már-már én is a babakocsi cserén gondolkodtam, de mivel jött a jó (jobb) idő így nekem annyi a szerencsém, hogy rá tudtam tenni a babakocsira a hordozót, így abból figyelget, emiatt javult a helyzet, bár még így is előfordul, hogy sírogat! Egyébként nekem még az is bejött, hogy tettem a kocsira ilyen-olyan játékot amit tud nézegetni! Jó színeseket!

Most meg kimaradt egy csomó nap, mivel ennyire esős az idő, már előre félek, hogy mi lesz, mert ma menni fogunk! :(

Szerintem ami még fontos az az, hogy ne vedd ki amikor sír, mert ahhoz könnyen hozzá fog szokni! Én nem veszem ki, bár először egy csomószor fejfájással jöttem haza a séta után, már most kezdem megszokni, de tényleg javult a helyzet!

Mondjuk van egy szivacsoa könyve amit nagyon szeret, még ezzel is elszoktam bolondítani! De nagyon messzire nem merem vinni séta közben!

Ja és mi már 5 hónaposak elmúltunk! Kb 9-10 hetesen kezdődött, először azt hittem, hogy fáj a hasa, mivel has fájós volt! Persze később rájöttem, hogy nem ez a helyzet!

Szerintem nyugodtan rakd a hordozóba, mert egy sétától nem lesz baja! Gondolom, hogy nem egész nap akarod őt tologatni! Kitartást!

2010. ápr. 16. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:
együttérzek, nálunk is hasonló a helyzet, én ha nagyon nyűgös a picur, hordozókendőben viszem sétálni. várjuk együtt a babakocsis trükköket :-)
2010. ápr. 16. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:

nállunk is ez volt, nem akart a babakocsiban megmaradni, nemtudm miért. majd eltelt 2hó és utánna jobb lett, tudtunk sétálni is. addig csak az udvaron gyakorlatoztunk - kertesházban lakunk - majd egy idő után mikor kezdett figyelni a külvilágra akkor rátettem a hordozot a kocsira- fel lehet rá csatolni- és akkor hatalmasakat sétáltunk, de mindig ugy h lásson engem is, ha pl a nap miatt meg kellett forditanom a tolokart akkor balhé volt.

kitartás, lesz jobb is :)

de ha a hordozoba teszed a kocsira talán jobb lesz :)

2010. ápr. 16. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
utolso vagyok, most olvasom h hordozoval sem jobb a helyzet, akor probáld fokozatosan hozzászoktatni a kocsihoz, akassz be neki játékokat, meg érdekes dolgokat hátha akkor jobb lesz .
2010. ápr. 16. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok:)

elsőnek: először én is hasfájásnak hittem, mert nagyon hasfájós volt, de most már nem az. Mindre figyelek már. Kellően álmos legyen, tele legyen a pocija,pelus friss legyen...mégsem működik. köszönöm a tanácsokat, lehet, hogy valami szines játékkal próbálkozom.

2010. ápr. 16. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Képzeld ma egy csomót sétáltunk és hangja sem volt! :) Kitartást! Sok sikert!
2010. ápr. 16. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!