Miért nem figyelnek oda, hogy babakocsival is be lehessen menni legalább a nagyobb boltokba?
Szegeden lakunk. A környékünkön van legalább 10 nagyobb bolt (CBA, Spar, Plus...)és kb. 2-be tudok bemenni úgy, hogy nem kell szenvednem a kocsival, de van olyan, ahol be sem férek az ajtón.
Ha be is megyek babakocsival, mindig az az érzésem, hogy kinéznek, vagy azt nézik beleteszek e valamit. Tény, hogy nagyobb a lopásveszély babakocsival, de hogy oldja meg egy
kismama pici babával a bevásárlást?
A babánk alig múlt 2 hónapos, a kenguru megoldás lenne, mert 0 hótól használható, de nem marad meg benne, csak ha kifelé fordítom, ami nem annyira jó, bár mindkét oldalon merevített és nincs beleírva az utasításba, hogy csak befelé fordítva használható 0 hótól.(Brevi)
Szerintetek mi a megoldás? Nekünk is kampányolnunk kellene mint a kerekesszékeseknek, hogy bemehessünk a boltokba?
Igen ez szívás. Mi is így vagyunk, és ahol a bevásárló kocsit tolod be, ott kell a babakocsit is. Én a pennyvel vagyok úgy, hogy nincs kosár sem, csak bevásárló kocsi. namost...ha tolom a ababakocsit, nem fogom még magamután húzni a bevásárlót is, mint egy vonat szerelvény, ezért ha tetszik nekik ha nem, és a szatyromba rakom a cuccokat. Eddig még nem pampogtak, de teyék csak meg... elmagyarázom én nekik a frankót....
Én még a patikával vagyok úgy, hogy nem lehet oda bejutni. na az durva.
Első babánkkal voltam állapotos, elmentünk babakocsit venni, olyat választottunk ami a baba kényelmét a legjobban kiszolgálja. Elkezdtük használni a babakocsit, eleinte csak sétáltunk, nagyon tetszett kényelmes volt a babának és nekem is. Amikor már úti céljaink is voltak, akkor derült csak ki, hogy választásnál azt is figyelembe kellett volna vennünk, hogy legtöbb bolt, bank, posta ajtaja nem babakocsi barát (megyeszékhely), így 1 hónap után le kellett cserélnünk.
Azt, hogy a biztonsági őrök jobban figyelnének bennünket még nem tűnt fel.
Szia! Hát igen ezzel nem csak te vagy így. Nekem van olyan hely ahova egyszerűen nem is tudok bemenni, mert 8 lépscsőn fel kellene cipelni és egy kb 70 cm-es ajtón betolni, ahova effektíve nem férne be az egész minden. Kinthagyni meg nem akarom, nem szívesen hagyja kint az ember a babakocsit a mai világban, a lányomat meg semmiképpen sem benne egyedül. Mi falun lakunk a központi boltba meg szó szerint úgy kell manővereznem a babakocsival mert olyan szűk, sehogy sem jó ez így.
Én kenguruba még egy 2 hónapost semmiféleképpen sem tennék.
Balatonfűzfő-CBA bolt.
10 fokos lépcsőn kell felmenni, hogy bejussak a boltba. 2 gyerekkel, és az egyik még igen pici, muszáj a babakocsi...
Én úgy oldom meg, hogy inkább nem vásárolok ott, mert nincs az a pénz, hogy én oda felcipeljem a kocsit, miközben a nagyobb gyerek kezét fogom, hogy ne zuhanjon le a lépcsőről... Hiába szóltunk, nem tesznek semmit, hogy könnyebben bejusson az is, aki nem csak 2 lábon jár...
Ja, és a polcok közt örülök, ha egymagam elférek, pedig nem vagyok kövér! Csupán a bolt ilyen ócska.
Mivel itt nincs más vásárlási lehetőség, inkább hetente 1-2szer elautózunk a szomszéd városokba, ahol még egy kombájnnal is be tudnék menni a bejáraton!
Ahol nincs kosár, csak bevásárlókocsi, ott vagy szatyorba vagy a babakocsi aljába pakolok, nem érdekel ki mit szól hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!