Tippek, ötletek? Hogyan fűzzem rá anyát hogy lehessen ilyen csizmám? +kép
Sziasztok!
Tudjátok vannak ezek a katonai csizma stílusú cipők.
És én már régóta szeretnék egy ilyet! Ezzel nem lenne baj ha anya engedné. Tudom hogy ők veszik meg, meg hogy amíg az ő pénzükből veszem addig ők döntik el, stb... de nekem tényleg ez az álmom! Nem vagyok olyan hogy 2 hétig hordok egy cipőt utána megy padlásra szóval még az sem lehet hogy nem hordanám. És cosplay-hez (igen amikor az emberek beöltöznek egy anime, manga, játék.. stb. karakternek pl. a Mondocon-ra) is kéne. Jó ez nem egy nagy indok. Csak itt a nyár anya szerint (jee -10 fok nyár :D) bár én simán el tudnám magam képzelni nyáron is benne, vagyok olyan hülye :D és igazából van nyári cipőm szóval még az sem lehet hogy nyári cipőre kell a pénz. És én ezt tényleg nagyon szeretném csak amikor megmutattam anyának a reakciója valami ilyesmi volt: "Dehogy is ez egy katonai cipő ilyet nem hordhatnak lányok."
Az suli is tele van a 'félcipő -10 fokban és a zokni is kilátszódik mert az menő' stílusú emberekkel szóval látja anya az ellenpéldát. Mondja is hogy örül amiért nem ilyen a stílusom.
Kérlek segítsetek!
Véleményt a cipőről nem kérek viszont segítséget annál inkább! Hogyan fűzzem meg anyát? Köszönöm ha végig olvastad és bocsánat az agymenésemért! :D
mondd meg neki, hogy akkor vagy azzal a bokalengető, zonki mutógatós félcipővel foksza a fél méteres hóban ugrálni, vagy abban a katonai cipőben, amit te mutattál.
vagy: ha a pénz miatt aggódik, valszeg nyárára tuti lejön pár ft-t az ára, akkor is meg lehet venni
másrészt szerintem nem is annyira "durva" vagy "fiús". sarka is van, jobban hasonlít női csizmára, mint katonai bakancsra. másrészt sportos és elegáns cuccokkal is fel lehet veni (2 az 1-ben). így nem kell külön téli cipő, ha ruhát/szoknyát akarsz felvenni (vagy csak simán valami elegánsat), és nem kell külön cipő, ha kicsit sportosabban akarsz kinézni. terepre is jó, meg városba is (ezzel az érvvel mondjuk csak finoman, az én anyám kikészül ha ugyanazt a cipőt veszem fel a suliba, mint amivel az erdőre is megyek)
Hú köszönöm ezt a sok választ! Igen szerintem sem fiús (mi lenne ha egy Martens bakancsot látna.. :D)
Diákmunka esélytelen mert még csak 13 éves vagyok. És ebbe kérlek ne kössetek bele. Nem annyira drága (talán 20.000- 30.000 forint körül van ami a képen van de az bőr kézzel készített szóval tuti van olcsóbban is) mert ha bemegyünk egy márkás cipő boltba ott is vannak ennyiért ha nem többért de ez legalább praktikus.
A tanulmányi eredményem jó (meglett a kitűnő remélem év végén is sikerül) szót fogadok, tanulok (anya szerint az a munkám hogy tanuljak) házimunkában nem tudok segíteni mert ha anya meglát akár vizet forralni egyből azt hiszi hogy felgyújtom vele a házat :D szóval minden tőlem telhetőt megteszek. Nem vagyunk rossz anyagi helyzetben.
Városba nem is megyek se túrázni (csak sulival néha-néha) mivel nincs nagyon időm rá.
Igen nekem is azért tetszik nagyon mert nadrággal is meg szoknyával is lehet hordani. Mert hát egy bundás tornacipő szoknyával furán mutat és a legjobb hogy a lapos talpa végett garantált a korcsolya élmény :) ráadásul most hogy melegebb lett minden latyakos és fehér a cipőm viszont gumicsizmában lefagy a lábam.
Jöhetnek még válaszok! Köszönöm!
Ó basszus ilyet akarok egy ideje, ez szerintem nem katonai bakancs hanem női lapossarkú csizma, a bakancs robosztusabb, olyanom is van. Áruld már el hol lehet ilyet venni, akarok egyet :D
Sajnos idén télen a fűzős csizma gyakorlatilag kihalt, egyet láttam, elrohantam volna vele csak nekem fekete kell az meg bézs volt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!