Miért hord manapság mindenki olyan rövid nadrágot, aminek a bokája felett 10 centiig ér a szára? Főleg télen?
Figyelt kérdés
Szerintem röhejesen néz ki, és nem is lehet túl praktikus a hideg ellen2017. febr. 2. 14:02
11/12 anonim válasza:
Nyilván mindenkinek rosszul áll,csak neked lehet igazad.
12/12 anonim válasza:
#10 Nekem pl. jóól ááll, bocsi!😂 Viccet félretéve, nem hord mindenki, nagy a nadrágkínálat (is) és van akinek ez tetszik. Nekem is, inkább hajtok vissza rajta ha úgy tartja kedvem és ha nem alapból olyan, minthogy túl érjen és trotyisan rálógjon a cipőre, de félreértés ne essék, nem vetem meg azt sem ha normális a nadrág hossza.😃 Ami viszont lényeges, ebben az időben nekem még belefér, de télen a minuszokban mivel fazós vagyok eszembe sem jutna, inkább még rétegeznék alul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!