Rövid hajat szeretnék csak nem tudom hogy jol állna mert az arcformám hosszukás és mindig hosszu hajam volt és mindenki azt mondja a hosszu áll jol honnan tudjam jol állna a rövid haj?
nézzd meg itt. nekem egyik legjobb döntésem volt, hogy levágattam a hajam. untam hogy hosszú volt és nem lehet vele semmit sem csinálni. így sokkal jobb, kiemeli az arcom.
nem is tudom...ha nagyon keskeny az arcod, akkor lehet, hogy nem lenne jó, de nem akarok hülyeséget írni:)
ha rövid hajban gondolkozol, akkor szerintem érdemes lenne fokozatosan vágatni, szóval nem a legrövidebbre, hanem kicsit rövidebbre, aztán fokozatosan egyre többet vágatni...mert ha eddig hosszú volt, és így szoktad meg, túl nagy lesz a változás, és ha nem tetszik, nehezen, soká nő meg...és az nem jó...nagyon gondold meg, azt ajánlom:)
egy nőnek a hosszú haj a lejobb, persze nem azt mondtom, hogy a rövid nem szép, mert tényleg vkinek sokkal jobban áll, és vagányabban néz ki...de érdemes azért meggondolni:)
és ugye sokan hosszú hajról álmodoznak...mert nagyon szép:)
ha pedig unod már a hajad, akkor új frizurákat is kipróbálhatnál, az is sokat változtat az emberen:)
nagyon sok frizura van, kis új szín, és már is feldobod a szép hajadat:)
szerintem kicsit még nézelődj, és utána hozd meg a választásodat:)
remélem segítettem:)
Minden arcformához lehet olyan rövidebb frizurát találni, ami előnyös. Keskeny, hosszúkás arccal pedig a legkönnyebb a frizuraválasztás...
Én is az eltelt évek legjobb döntésének tartom, hogy másfél hónapja megszabadultam a derékig érő hajzuhatagomtól, és egy rövidebb, punkos frizurára váltottam. Úgy érzem, így sokkal jobban kifejezi a hajam a személyiségemet, ápoltabb, rendezettebb lett a fejem, és végre nem érzem mindennap a kényszert, hogy "változtatni kéne", mert mertem változtatni. :)
Én mindenképp levágatnám a helyedben, mert mi történhet?:) Maximum újra megnöveszted.
Azzal az eggyel viszont számolj, hogy frizurák terén sok a régimódi ember, és kb az emberek 80% állandóan azt szajkózza, hogy egy nő hosszú hajjal nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!