6-os kommentelő vagyok, az illető ferfiről azna veleményem, hogy nagyon is kettős a mércéje! Egy kérdésnél már vitattam neki, hogy hordhat egy férfi szűk nadrágot, de egy nő is hordhasson akkor kockás inget! De számára csak az az elfogadható, ha a férfi hord nőiesnek mondott ruhákat, azzal a nővel meg máglyára, aki férfiasnak mondott ruhákat hord! Sosem mondtam, hogy ne hordjon egy férfi szűk nadrágot/harisnyát, de kicsit már vicces, hogy minden ilyen kérdés alatt ott vergődik a 31 %-ával, és nem bírja felfogni, mekkora kettős mércét használ.
2017. jan. 30. 16:28
12/19 anonim válasza:
Bocs az offért:
2-es vagyok. Honnan tudod hogy milyen kérdésekre milyen válaszokat szoktam adni? Hogy nem-e elmondom a negatív véleményem arról is, ha egy nő férfi ruhában jár (ha nem érzi magát lezbinek)? 6-os/11-essel értek egyet. Pontosan az a személy szapulja folyamatosan a nőket amiért férfi ruhát vesznek fel de vérmesen védi azokat a férfiakat akik cicanadrágban akarnak a városban flangálni...
2017. jan. 30. 20:47
13/19 anonim válasza:
11!
Viszont En ugy vettem eszre, hogy Te is itt vagy minden ilyen jellegu kerdesnel!
Fura az egybeeses nem..?
Szerintem O azert kuzd hogy a ferfi ruhas noket is ugy lehordjak mint a noit viselo fiukat!
Ebbol gondolom, hogy akkor epp nem Vagy kozelben...
De majd figyelni foglak. :)
2017. jan. 31. 11:15
14/19 anonim válasza:
13 milyen kérdéseknél? Összekeversz valakivel. Egy darab kérdésnél vitatkoztam az illetővel, de nem lehetett vele zöld ágra vergődni. Utálom, amikor valaki kettős mércével mér.
Vitatkozni lehet egy kerdesnel vitatkoztal vele, de minden olyan jellegu kerdesnel ott vagy ahol ferfi noi , lany ferfi ruhat visel mert ha nem lennel ezeknel a kerdeseknel akkor honnan tudodnad hogy a 31%-os is ott van??
2017. febr. 1. 16:26
17/19 anonim válasza:
Minden kérdést elolvasok Öltözködés témában, s néha felháborítanak a kommentjei. Egyszerű kérdéseknél is előhozza a témát, ahol abszolút nem is ilyesmiről van szó.
2017. febr. 1. 17:00
18/19 anonim válasza:
Ot meg nyilvan a te kirohanasod idegesiti!
Ennyi!
Ebbol csak harc lehet.
2017. febr. 3. 15:23
19/19 anonim válasza:
Nem nevezném kirohanásnak, hogy egyszer szóvá tettem a vergődését...ennyi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!