Ha kevés ruhám van és nincs sok pénzem hogyan öltözzek divatosan?
Nekem a világoskék farmer jön be mostanában. De ilyen amiben van egy két sötétkék foltmaradvány is.
Hozzá meg vettem egy fekete pulcsit, aminek ilyen piros az ujja vége, de olyan happyn nézek ki benne, teljesen feldobja a külsőmet :)
Meg hát kell néhány csajos top is, most még hosszú újjú az ideális szerintem.
Kínaiban vettem mindet olcsón.
A turkálót azért nem szeretem, mert ott ilyen használt, pince szagú cuccok szoktak lenni, és azt a szagot még kimosni sem lehet belőle, meg ha jól megnézi az ember, mindegyiken van valami folt, vagy kinyúlt, vagy elgyepált foszlik valahol, meg ilyenek. Ott nehéz jó ruhát találni én szerintem, de hát az is lehet, hogy tévedek.
turi
anyának boltja van,tel használt és új ruhákkal...
(a használt hollandból meg angliából jön,az uj nyiregyháza meg pest piac)
szted milyen ruháim vannak,ugy hogy azt veszek el,amit akarok? turisak...és senki nem mondja meg,hogy nem újonnan vettem...
23/N
Én a terranovában vagy a jeans clubban szoktam vásárolni..olcsó is,és ott találok XS-es méreteket is:D
múltkor vettem egy nagyon csini farmer szoknyát 3000ft-ért,egy sötétkék farmert 3500ft-ért,és egy felsőt 600ft-ért:)Jeans clubban is ki lehet fogni nagyon szép darabokat!Múltkor ott vettem egy kötött kardigánt 2000ft-ért,szerintem nagyon megérte:)
Nézz itt körbe!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!