Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az üzleti élettel most ismerke...

Az üzleti élettel most ismerkedő harminc közeli nő számára dress code?

Figyelt kérdés

Mi elvárt az üzleti életben az öltözéket illetően? Mennyire kell figyelni a márkákra, márkajelzésekre? Aktuális divat követése megengedett, ékszerek viselése?

Sok a kérdés tudom, de segítségre lenne szükségem. Nagynéném cégénél kaptam vezetői feladatokat. Nem ismerem az üzleti élet etiketjét.

2017. jan. 19. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Megírtam privátban.
2017. jan. 19. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt vegyel fel ami kenyelmes!

Nem masnak, Magadnak oltozol.

Nincs diktatura az oltozkodesben.

2017. jan. 20. 09:03
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem hozzád egy elegánsabb stílus illene. Ilyen a business casual és a smart casual. Ezt tudnád hordani a munkahelyeden és a mindennapokban. Tavasszal, nyáron egy galléros ing / blúz szoknyával és harisnyanadrággal, hidegebb idő esetén rávehetsz egy v nyakú (vagy kereknyakú) pulóvert vagy kardigánt vagy blézert. A szoknyát helyettesítheted kosztümnadrággal vagy egy farmernadrággal, az inget pedig egy garbóval. Ősszel, télen tudod hordani rétegesen a ruhákat. Egy galléros ing vagy blúz kosztümnadrággal vagy farmernadrággal, egy vastagabb, téli harisnyanadrággal, rá v nyakú (vagy kereknyakú) pulóver vagy kardigán vagy garbó (vagy) és rá blézer, majd rá kabát, hidegebb idő esetén az ing alá egy body vagy póló. Elegánsabb napokra ajánlom a galléros ruhákat (collar dress). Szerintem stílusosabb ha az inget, garbót vagy esetenként a pulóvert betűröd a nadrágba vagy szoknyába, a nadrágokat, szoknyákat fazontól függően övvel hordod, valamint az inget teljesen, legfelső gombot is beleértve begombolod. Ajánlom a Gant nevű boltot, a Tchibo-t, J.Crew-t, Next-et, de a Zara-ban, H&M-ben, és hasonló boltokban is találhatsz ilyen stílusú ruhákat. Nagyobb márkák közül a Hugo Boss-t, Ralph Lauren-t, Armani-t tudom ajánlani. Inspirációkért nézd meg a Pinterest-et, kulcsszavak: office wear, business casual women, smart casual women.
2017. jan. 20. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!