Milyen ruhát válasszak?
Nem sokára megyek egy ilyen bál szerű eseményre ahová kellene egy szép estélyi ruha de nem tudom milyen szín állna jól ( a hosszát/fazont stb. majd ki tudom választani csak a színbe kell segítség) hogy ha leírom pl milyen színű a hajam, szemem,bőröm stb akkor adnátok tanácsot milyen színű ruha passzolna hozzám a legjobban?
Haj: hátközépig érő,göndör nagyon sötétbarna
Szem: sötét óceánkék
Bőr: enyhén barna kicsit kreolos de nem túlzottan kb mint akit kezd megfogni a nap :D tudtok tanácsot adni? Nagyon contos esemény lenne ezért akarok körültekintően ruhát választani
Szerintem a krémszín is jól állna, pezsgős, aranyos csillogással. Mivel téged a világos színek sem sápasztanak.
De egyébként nekem is a smaragdzöld jutott eszembe elsőnek. Amit már írt más is.
A legegyszerűbb, ha felpróbálsz több színt, és akkor tuti látni fogod a tükörben, hogy melyik az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!