Milyen ruhát, cipőt válasszak a bátyám szallagavatójára?
Hát én is most megyek szalagavatóra.
Én ki vasalom a hajam,egy fekete ruhát veszek fel és ahoz egy magassarkút. Szerintem ne öltöz ki nagyon de vegyél azért fel egy elegáns ruhát. Meg egy magassarkút vagy egy lapos cipőt a melyik kényelmesebb.
Ezt így nehéz. Nem tudjuk milyen az alakod, hány éves vagy, milyen az arcformád illetve hogy a már meglévő ruháidból válogatsz vagy szándékozol vásárolni.
-Olyan ruhát válassz ami neked való korban és testalkatban is.
-A cipő legyen kényelmes, nem kell 12 cm-esnek lennie ahhoz hogy csinos legyen, egy alacsony magassarkú kitűnő választás lehet. Fontos hogy tudj benne menni. (A testszínű magassarkú nyújtja a lábakat, csak egy kis tipp:D) Ne bakancsban, saruban jelenj meg!
-Ha fázós vagy, nem muszáj szoknyát felvenni,egy elegáns fekete vagy testszínű csőnadrág is jó lehet egy csinosabb felsővel és egy zakóval.
-A nadrághoz vehetsz fel magassarkú csizmát, legyen az tűsarkú vagy telitalpú. Csak ne legyen bundás, egyszerű!
-A hajadról arcforma nélkül nem tudok nyilatkozni, mindenképp olyat ami illik a ruhához és az arcodhoz.Véleményem szerint egy hosszú haj enyhén hullámosan a legszebb.
Annyit még, hogy ne akarj csinosabb lenni az "ünnepelteknél", egyszerűen csak légy elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!