Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik stílusba...

Szerintetek melyik stílusba tartozom?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hogy melyik stílusba tartozom. Sokak szerint rocker vagyok, de volt, hogy valaki emonak hívott.

× tépett hajam van

× csak olyan ruhákat hordok, amik tetszenek és nem érdekel a divat

× legtöbbször bandás, sorozatos pólókat, chokert és patentos, mandzsetta karkötőt viselek

× ruhatáram szinte csak feketéből áll

× néhány kedvenc együttesem: My Chemical Romance, Fall Out Boy, Asking Alexandria, Bring Me The Horizon, Black Veil Brides

Nem csak divatból hordom/szeretem ezeket a dolgokat, hanem azért, mert tényleg tetszenek. Viszont fogalmam sincs, hogy melyik stílusba tartozhatok.

2017. jan. 15. 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Számít egyáltalán?!
2017. jan. 15. 08:56
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Én majdnem ugyanez vagyok..:D egyik osztálytársam aszondja h "emósgci" de amúgy bírom meg minden ..:'D

Ha gondolod írj:)

2017. jan. 15. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mik ezek a nevenincs együttesek?
2017. jan. 15. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
emós :X :D de am nem feltétlenül, de ez volt az első dolog, ami eszembe jutott. igazából neked kell legjobban tudni,hogy most akkor mit jelent számodra amit képviselsz, és hogy hova sorolod be magad. (am semmi bajom nincs az emókkal, bírom őket ^^ remélem, nem haltak mégki ^^)
2017. jan. 15. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:

BVB *-*

Akartam kérdezni hogy milyen bandák pólóit hordod, de pár sorral később választ is kaptam rá.

Nem attól leszel rocker hogy felveszed a kedvenc bandádról készült póló meg csupa feketébe jársz. De ha fodros rózsaszín szoknyákban járnál (feltételezem lány vagy) akkor is lehetnél rocker.

Aki feketébe öltözik rögtön ráfogják hogy emo, nehezen tesznek különbséget az emberek az emok és a rockerek között az öltözködés alapján. Persze vannak kivételek, akik kicsit extrémebben fejezik ki hogy milyen stílust is képviselnek.

Az hogy melyikbe tartozol, azt neked kell ÉREZNI és nem tudni. Ha egyikbe se mondanád magad, akkor egyik sem vagy, kész pont. :) Magadnak öltözz, ne akarj megfelelni másoknak vagy erőszakkal beletartozni valamelyik csoportba, mert ha nem érzed át hogy mit is jelent rockernek lenni, akkor sosem leszel, nézhetsz ki bárhogy.

Amúgy mennyire van jelen még a fiatalok körében ez az emo dolog, nem igazán mozgok már a fiatalabbak körében? Csak mert mikor én voltam kistini, akkor volt nagy divat, igazából szerintem nem is egy komplett élet vagy zenei stílus ez így visszagondolva, csak majdnem minden tini depis és valaki így akarja felhívni magára a környezete figyelmét, amolyan segélykérésnek mondható és ezzel akar tartozni valahová. Bonyolult dolog tininek lenni:D

2017. jan. 15. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondanálak rockernek. (Szerintem ezek pózer bandák de ez az én véleményem, nem akarlak ezzel megbántani)

Amúgy miért akarod magad beskatulyáztatni?

2017. jan. 15. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!