Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az alábbiak...

Szerintetek az alábbiak alapján én milyen stílusba tartozom? " alábbiak lent"

Figyelt kérdés

Szóval külsőleg a hajam eredetileg sötétszőke világosbaran keverék világos szőke melírral. A ruháim nadrágba nagyon bírom a szűk répa nacikat meg a szakadt koptatott farmert. Felsőkbe szeretm a feketét meg a koponyás cuccokat de jöhetnek a sima lila vagy rózsaszín felsők is. Táskám a sulis az egyik zöld terepmintás koponyával meg van egy ruha anyagú kitűzős. S

Szóval szerintem elég össze-vissza. Zenébe bírom Adam Lamberte, Kelly Clarksont, Lola, stb.

Szóval ezért nem tudom hogy tulajdonképp én most milyen stílusba tartozom. Miért vagyok ennyire össze-vissza?

Szerintetek?

2010. okt. 23. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell beskatulyázni senkit semmilyen stílusba, úgyhogy a te esetedben sem kell ezen morfondírozni, hogy akkor te mi is vagy. :)

Amúgy meg nem tudnám mondani, de talán nem is lehetne.

Egy -szerintem- nagyon fiatal lány vagy, aki úgy öltözködik, ahogy neki tetszik.

2010. okt. 23. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
gáz vagy, az vagy. basszus nem lehet mindenkit besorolni! épp ahogy mondod, össze-vissza. ez a szép az egészben.
2010. okt. 23. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem sincs stílusom.és szerintem ez tökjó:DD ugy képzeld el, hogy első nap 9.-ben elmentem miniszoknyába, magassarkú papucsba meg egy csillogovillogo topba..másnap fekete farmerba, tornacipőbe, fekete pulcsiba meg halálfejes pólóba.én imádom h ilyen "össze-vissza" vagyok:D(:
2010. okt. 23. 14:45
 4/10 A kérdező kommentje:
oké szerintetek akkor jó ha nincs konkrétan behatárolható stílusom?
2010. okt. 23. 16:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan tömeggyártott kisliba vagy, mint a többi 2 millió.
2010. okt. 23. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez bogaram a két-három évvel ezelőtt divatos pózer emós kislányok stílusa. Aki beöltözik, mert nem mer felvenni olyat, amit épp akar, mert kinézik a többiek, meg csúdolják majd...

De szólok, hogy vagy tényleg lennél "true", vagy felejtenéd el az erőltetetten egy stílust, ha nem érzed sajátodnak. Zenei ízlést meg nem kötelező, hogy tükrözze az öltözködés.

Túl drága cuccokat azért ne vetess meg, mert néhány hónap, egy év alatt annyira megunod majd ezt az egészet...

Addig meg ha így vagy jól, akkor a te dolgod, és ne nevezd sehogy a "stílusod"

2010. okt. 24. 13:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Ezek alapján miért lennék tömeg .Oké az osztályba vannak hasonlóak de ők csak egyfélét hordanak( pl. csak kopis, vagy csak lila-rózsaszín)

Én variálom azért. És ezért nem tom hogy ez most milyen pontosan.

2010. okt. 25. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Minek kellett kiemelni? Nem kapsz más választ úgysem.
2010. okt. 25. 18:58
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a bunkózást
2010. okt. 25. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Max 14 éves lehetsz. Most még belefér a tömegstílus(talanság). Meglátod, amint "öregszel", annál jobban fogod érezni, mit szeretsz hordani igazán és mi az, ami egyáltalán nem te vagy. Besétálsz majd egy üzletbe és az első 10 percben leakasztod, amiket megveszel. Azért készülj fel arra, hogy ez még sokára lesz... :)

(Azért mikor anno rocker voltam, soha nem gondoltam volna, hogy a halálfejből egyszer "kopi" lesz :DDD )

2010. okt. 25. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!