Melyik évszak típusba tartozom?
Figyelt kérdés
Én az a tipikus mediterrán, déli típus vagyok:vastag szálú, középbarna haj; dús, fekete szempilla és szemöldök (és sajnos szőrzet :( ); az arcszínem is erős, könnyen lebarnulok; szemem alatt gyakran vannak sötétlila/kék karikák (ha fáradt vagyok). Csak a szememmel van a baj. Az szürkéskék. Nem kifejezetten sötét, de nem is világos. Sötétszürke sáv van kívül; belül, a pupilla mellett kicsit barnás. Ettől még lehetek tél típus? Vagy nyár vagyok (tavasz biztos nem)?? Mások azt mondták, hogy jól áll a fekete... Segítetek??2015. júl. 28. 11:36
2/3 anonim válasza:
Mediterrán,déli típusú emberekhez nem épp ellenkezőleg a meleg illik??
3/3 A kérdező kommentje:
Azt írják, hogy a déli típusúak inkább telek. Ősz alig van Magyarországon. Egyébként is, az ősz nem barnul, én meg már tiszta csoki vagyok :)
2015. júl. 28. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!