Felvehetek szoknyát szerintetek?
Figyelt kérdés
Hosszú és vékony lábaim vannak.közeleg a nyár....nem szeretnék megsülni, szóval szerintetek felvehetnék szoknyát, vagy térdig érő legginget is vegyek hozzá?Szerintetek?:S 15/L
link:
2010. máj. 5. 09:20
2/38 A kérdező kommentje:
köszi:) de olyan kis "piszkafa" lábam van, hogy nem merek fölvenni...:S de most bátor leszek a nyáron..(=
2010. máj. 5. 09:41
3/38 anonim válasza:
akkor legginget vegyél fel tunikával szerintem neked jól állna
próbálj fel rakott szoknyát
4/38 anonim válasza:
Ha nem görbe az egyik, mint a képen, akkor csini lábad van, nyugodtan a szoknyával.
5/38 anonim válasza:
hát leggingsbe is belesülsz.. :S szerintem legyél büszke a lábadra, és hordj szoknyát :)
6/38 anonim válasza:
Nálad sokkal piszkafalábúbb(vagy hogyan írjam :)) lányok is vesznek fel,ne aggódj!
7/38 A kérdező kommentje:
az egyik lábamat behajlítom kicsit v hogy mondjam..:D itt egy olyan, amin simán állok:
nagyon görbe??:S (de ha nagyobb vádlim lenne, akk nem lenne ilyen szerintem.. elkezdek rá tornázni..)
2010. máj. 5. 10:32
8/38 anonim válasza:
Igen,a bal görbe,dehát istenem,semmi gond :) Ennél nagyobb hibák is előfordulnak :) Nyugi!
9/38 anonim válasza:
Szerintem bátran viselj szoknyát. :) A pasik imádni fogják a hosszú combjaidat. ;)
10/38 A kérdező kommentje:
amúgy a bal az vékonyabb is mint a jobb..-.-""xD
de köszönöm szépen a biztatást!!:))
2010. máj. 5. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!