Tudok ajánlani olyan könyvet (akár angolt), amiben kifejezetten szabásminták vannak?
Olyan érdekelne, ami leírást is tartalmaz, tippeket, tanácsokat, ilyesmi. Kezdő varró vagyok. Készítettem 2 szabásmintát eddig, de valahogy nem fekszik:)). Még alakítok rajta, de nagyon megkonnyítené a dolgom, ha lenne egy ilyen segítségem. Néztem bookline-on, ki is adott párat, de leírást nem tartalmaz és félek megrendelni. Minél újabb kiadás, annál jobb (de a régi fazonú ruhák is érdekelnek). Minél vastagabb, annál jobb. Minél több szabásmintával (blúz, nadrág, melltartó/top, majó, szoknya, kombiné:)), mellény, kabát stb.)
Videókat rendszeresen nézek. De kell szabásminta mindenképpen.
Vagy esetleg könyv is érdekelne, amiben a szabás, varrás alapjai/trükkjei/szabályai benne vannak. (Ez nem volt egy helyes mondat).
Na. Bocsi a sok szövegért.
Szia! A Burda magazint ismered?
Illetve könyvtárból is tudsz Burda magazinokat kölcsönözni, azt meg lefénymásolod, ami kell belőle és kész. :)
Engem magyartanárnőm küldött át mindig érte a könyvtárba, ő is varrt. :D Meg ott vannak régebbiek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!