Tudtok olyan üzleteket Magyarországon, ahol kifejezetten goth, industrial és ezekhez hasonló stílusú ruhákat árulnak?
Figyelt kérdés
A webshopokkal nagyon nincs szerencsém, képtelen vagyok belőni a méretet, és azt, hogy az adott fazon hogy állna rajtam, "rendes" bolt kéne, ahol fel is lehet próbálni a cuccokat, de nem tudok ilyesmiről, csak egyszerűbb metal boltokról, ahol zenekaros pólók, kapucnis pulcsik vannak, de nem olyasmiket keresek.2016. máj. 6. 14:00
1/7 anonim válasza:
Szerintem rockpincében 1-2 ilyesmi is akad, mást sajnos nem tudok hirtelen
2/7 anonim válasza:
Nem rég nyílt egy Queen of Darkness, a Ferenciek terénél, webshopuk jelenleg fejlesztés alatt, kicsit drága, de az kifejezetten goth bolt.
Régebben volt egy Dark Raven is, az most jelenleg költözködik, de nyáron valószínűleg kinyit.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. máj. 11. 14:54
4/7 anonim válasza:
Az előző válaszoló jól beszél Goth cuccokból tényleg khm... "Rengeteg" van abban a boltban de Electro Industrial-os kiegészítőkből jóformán semmi :/
5/7 XxX Attila XD válasza:
A qeen of darkness konkrétan ezzel foglalkozik és a webshopjuk is jó az árak.egyegyetlen goth bolt magyarorszagom
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2016. jún. 30. 14:36
7/7 anonim válasza:
Ha kifejezetten női ruhákról van szó, akkor tudok egy házi kiárusításról Budapesten, - a tulajok, úgymond, stílust váltottak, és megszabadulnak az igen komoly gothic ruhatárjuktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!