Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtok olyan üzleteket Magyaro...

Tudtok olyan üzleteket Magyarországon, ahol kifejezetten goth, industrial és ezekhez hasonló stílusú ruhákat árulnak?

Figyelt kérdés
A webshopokkal nagyon nincs szerencsém, képtelen vagyok belőni a méretet, és azt, hogy az adott fazon hogy állna rajtam, "rendes" bolt kéne, ahol fel is lehet próbálni a cuccokat, de nem tudok ilyesmiről, csak egyszerűbb metal boltokról, ahol zenekaros pólók, kapucnis pulcsik vannak, de nem olyasmiket keresek.

2016. máj. 6. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rockpincében 1-2 ilyesmi is akad, mást sajnos nem tudok hirtelen
2016. máj. 6. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem rég nyílt egy Queen of Darkness, a Ferenciek terénél, webshopuk jelenleg fejlesztés alatt, kicsit drága, de az kifejezetten goth bolt.

Régebben volt egy Dark Raven is, az most jelenleg költözködik, de nyáron valószínűleg kinyit.

2016. máj. 7. 09:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. máj. 11. 14:54
 4/7 anonim válasza:
100%
Az előző válaszoló jól beszél Goth cuccokból tényleg khm... "Rengeteg" van abban a boltban de Electro Industrial-os kiegészítőkből jóformán semmi :/
2016. máj. 19. 00:35
 5/7 XxX Attila XD válasza:
100%
A qeen of darkness konkrétan ezzel foglalkozik és a webshopjuk is jó az árak.egyegyetlen goth bolt magyarorszagom
2016. máj. 21. 08:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2016. jún. 30. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha kifejezetten női ruhákról van szó, akkor tudok egy házi kiárusításról Budapesten, - a tulajok, úgymond, stílust váltottak, és megszabadulnak az igen komoly gothic ruhatárjuktól
2016. jún. 30. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!