Bernadett1990 kérdése:
Samsung tab7 wifi hard reset hogyan kell? Nem találok interneten kifejezetten erre a típusra pontos leírást. Viszont más hasonló tabra úgy kezdik, hogy hangerőgomb és ki/bekapcsolás egyszerre 15mp-ig nyomni kell és tovább mire kell lépni?
Figyelt kérdés
Találtam a beállításokban olyat, hogy Mentés és vissza állítás azt meg csináltam már párszor ahogy most is viszont most valahogy nem tetszik nekem mert a gyári képek sem ugyan azok benne mint alapjáraton voltak és a frissítéseket is csak engedéllyel hajtja végre. Neten utána néztem hogy ez a hard reset vissza teszi abba az állapotba mint mikor először a kezembe vettem. Mondjuk én a mentés és vissza állításra is azt hittem , hogy ugyan ezt teszi.. de csak nem. Segítsen nekem valaki légysziii!2014. máj. 27. 11:38
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
igen, ezt meg találtam viszont tovább? ott valamire rá kell lépni..
2014. máj. 27. 11:49
3/7 anonim válasza:
ott belép a recovery menüben és a hangerő gombbal tudsz lelépni a menüben. factotry reset nyomd meg a bekapcsolót majd a yes----delet user data-ra menj a hangerő gombbal és megint a bekapcsolóü gomb
ennyi
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)
2014. máj. 27. 12:42
5/7 A kérdező kommentje:
hát ezt nem hiszem el minden másodikra lép rá csak és persze , hogy pont azt hagyja ki :'( egyszer sikerült rálépnem és aztán a következő yes----delet szintén pont azt hagyja ki. most ilyenkor mi ez ?
2014. máj. 27. 13:23
6/7 anonim válasza:
Röviden nyomd és a hangerő fellel is tudsz lépni ha túllépsz rajta.
7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként is csak a hangerő gombal tudok lépkedni és hiaba röviden nyomom akkor is csak minden masodik nyomat erzekeli es bar mit csinalok kikerüli ami pont kellene :/ gondolom vihetem szervizeltetni :'(
2014. máj. 28. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!