1/7 anonim válasza:
nem
a telefont NEM KELL leadni soha sehol! viszont kikapcsolni, vagy lehalkítani már egyes helyzetekben kötelező!
2/7 anonim válasza:
Nem. Még ha felelősséget vállalnak se (amit amúgy kétlek) mert a sajnálatukkal nem kapom vissza ha netán eltűnne.
3/7 anonim válasza:
Nem. Sem a penztarcamat, sem a kulcsaimat, sem a telefonomat nem adom le sehol. Ha van zarhato szef, oda beteszem, de olyan helyre, ahol barki hozzaferhet? Ne vicceljunk mar.
5/7 anonim válasza:
Ez nekem is örök dilemma. Főleg bulizáskor, hogy mit kezdjek a táskámmal. Hiába kistáska nem jó, nem igazán lehet vele táncolni, zsebben meg nem fér el minden... Én sokszor leadtam és nem lett semmi baj, de tényleg nem szerencsés, nagyon nem
7/7 anonim válasza:
Nem. Buliba hordok magammal egy kb tenyérnyi kis táskát amiben a szükséges dolgok pont elférnek.Vállon keresztbe vetve egyáltalán nem zavar, kb észre sem veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!