Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol a legérdemesebb vásárolni?...

Hol a legérdemesebb vásárolni? Westend, Aréna, Campona, Oulete? És mi elengedhetetlen egy őszi ruhatárba?

Figyelt kérdés

Aréna Pláza,Westend,Campona,Premiere Outlete?Hol lehet a legolcsóbban megúszni(tudom,hogy egyik sem hely nagyon olcsó,de csak van közülük olcsóbb egy picivel) és melyik helyen a legnagyobb a választék(értsd:Tally,Douglas,H&M,Retro,Deichman,stb.)??hol szoktak lenni akciók?Tapasztalatokat,véleményeket ide!

15 vagyok,lány és elég magas 173 cm hozzá 54-55 kg,szóval vékony vagyok.

2011. aug. 28. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
arénàba szoktam ott vannak jo boltok :) néha outlet de azt csak néha
2011. aug. 28. 11:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A borongósabb napokon sem mennek ki a divatból a színek. Bátran húzz fel egy-egy színes felsőt, vagy kiegészítőt (pl.:NewYorker). Újra divatba jönnek a pöttyök blúzokon, szoknyákon (pl.:H&M-tini osztály ultra édes szoknyák narancs-fekete, fekete-fehér kombók)

A western csizmák, bőr övek, cipők, táskák jó beruházásnak tűnnek ebben a szezonban. Csak úgy, mint néhány rock&roll alapcucc. De ha a nőiességre hajtasz a 60-as, 70-es évek újrafrissített darabjait kaphatod magadra. Buliban még mindig menő a csillogás, és a vörös, hűvösebb napokon pedig a finom meleg pulcsi és kabát.

Én kabát, csizma vásárlással várnék októberig, akkor kezdődnek a leárazások, és ilyenkor vált az időjárás is hűvösebbre.

Csizma(Deichmann, Humanic nekem utóbbi személyes kedvencem, a New Yorker cipőitől óvakodj!, H&M is jó még):

-telitalpú

-szőrme díszítésű

-bokacsizma

-hosszú szárú csizma

-fűzős csizma

Kabát(még nem néztem őket annyira):

-színes

-alkalmi

-bőr

-sportos

-szőrme

-perelin

Haj ügyekben a volumen, és a hullám ami fontos. Sminkben pedig csak annyi, hogy korodnak, stílusodnak, alkalomnak megfelelően tedd. (DM: olcsó, pontgyűjtés;) )

Nekem a Westend a kedvenc helyem a felsoroltak közül=))

Remélem tudtam segíteni ;) Jó vásárlást!

u.i.: Ha vékony vagy a bő dolgokat, zsákszerű ruhákat kerüld, mert el fogsz benne veszni. Emeld ki az alakod egy kicsit passzosabb pólóval, legginggel, csőnacival. És használd ki, hogy még 15 vagy. Kinézhetsz egy hangyányit idősebbnek, de ne akarj 18-nak tűnni a ruhákkal, mert nem leszel annyi. (Nem személyeskedés, csak manapság nagyon sokan elkövetik ezt a hibát.) Legyél aranyos, kedves, mosolyogj sokat!  Szia.

2011. aug. 28. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!