Szerintetek, ahhoz, hogy valaki divatosan öltözzön, elengedhetetlen a Converse cipő?
Én nem egózok most,tényleg nem...De elég divatosan öltözködöm és még se márkás cuccok:D Egy Converse cipőm sincs...Deichmann:D meg C&A
Máshol nem is nagyon.Ezek azok a minőségek amik jók a számomra:)
converse divatos de tucat
nekem van egy még 2 éve vettem amikor még nem hordta mindenki és nekem megtetszett. aztán mostmár mindenkin az vanés én már fel se veszem :D és igy is divatosan öltözködök :D
szerintem az tucatöltözködés. emlékszem pár éve, mikor az első emberek elkezdtek abban a jó kínai tornacsukában mászkálni, mindenki azt nézte, hogy mekkora különc. aztán rájött a converse hogy ebben jó nagy a pénz, elkezdett tonacipőt gyártani, rá egy logó és vitték mint a cukrot. nincs az az isten, hogy annyit adjak egy gumiból és vászonból készült cipőért, mint amennyiért adja a cnverse. nevetséges. az előállítási költsége max 1500Ft, talán 2000. én pl csak márkás bőr cipőt hordok, csinosan felöltözök hozzá, szerintem divatos az is. sok egyedi cuccom van. azt hordom, ami jól áll. most boldog-boldogtalan ezeket a szűk csőnadrágokat hordja, olyan is, akinek nem kéne, mert nagyon nem áll jól neki. az önkritika teljes hiánya.
olyat hordj, ami neked jól áll. azzal előbb felfigyelnek rád, mint a tucatruhásokra.
Igazábol csak nézz ki ugy, mint kb minden második ember az utcán... Csillivilli, csőnaci, torcacipő(lapos fazonu, nyugati aluljárós...), nagy 'ármááni' övcsat(persze ázsia centerböl), vasalt haj...
Nekem is 4éve van Convese-em, 2is, most meg nem merem hordani, mert pávának néznek, közbe közöm sincs hozzájuk. -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!