Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek, ahhoz, hogy...

Szerintetek, ahhoz, hogy valaki divatosan öltözzön, elengedhetetlen a Converse cipő?

Figyelt kérdés
Ha valakinek csak olyasmi magasszárú cipője van, mint a Converse, csak nem az a márkája, az nem ugyanolyan jó? Sőt, most mitől akar mindenki ilyet hordani? Télleg jól néz ki, de az ára horror. Tudtok valami jó helyet Budapesten, ahol olcsón lehet Converse vagy valami hasonló stílusú cipőt venni?
2010. ápr. 9. 20:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én nem egózok most,tényleg nem...De elég divatosan öltözködöm és még se márkás cuccok:D Egy Converse cipőm sincs...Deichmann:D meg C&A

Máshol nem is nagyon.Ezek azok a minőségek amik jók a számomra:)

2010. ápr. 9. 20:44
 2/18 anonim ***** válasza:

converse divatos de tucat

nekem van egy még 2 éve vettem amikor még nem hordta mindenki és nekem megtetszett. aztán mostmár mindenkin az vanés én már fel se veszem :D és igy is divatosan öltözködök :D

2010. ápr. 9. 20:45
 3/18 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy valaki divatosan öltözködjön nem kell Converse cipő, ez egy nagy hüleség! Nem ettől lesz valaki divatos! És igen, nagyon drága, és leginkább csak a nevet, a márkát vásárolod meg, bár igaz jó minőségű,sokáig bírja de lehet venni teljesen ugyanolyan cipőket is olcsóbban, mint a Converse, csak nem lesz ráírva, hogy Converse és ha vigyázol ezekre a cipőkre, akkor azok is sokáig fogják bírni, mint a Converse. Nekem soha nem volt ilyen cipőm, mindig találtam ilyesmi cipőt más boltban a töredéke áráért és az is ugyanannyira tetszett a többiknek és nekem is.:D
2010. ápr. 9. 20:47
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség az, hogy attól leszel divatos. Én kb 4 éve vettem az első Conversem, akkor még nem volt divat és nem volt sok emberen. Viszont amióta vannak a Light meg Slim fazonok...Hát szörnyű.
2010. ápr. 9. 20:51
 5/18 anonim ***** válasza:
Én maximálisan divatosan öltözködöm, és nincs converse cipőm. Sőt semmilyen sportcipőm nincs. Csak szandálok, magassarkú cipők, balerinák.... 24, L
2010. ápr. 9. 21:02
 6/18 anonim ***** válasza:
"konzerv" cipő :D
2010. ápr. 9. 21:13
 7/18 anonim válasza:
nekem van csukam kinaibol is, csak en magam megfestettem egyedire.. sokkal tobben felfigyeltek ra mint egy konzervcipore :)
2010. ápr. 9. 21:22
 8/18 anonim válasza:
Szerintem sem attol fog öltözköik valaki divatossan mert hogy Converses cipöje van.Én is divatossan öltözök.És egyet értek az elsö kommentelövel.:D nekem is Deichmaanos cipöim vannak meg van ami kinai XD és ugyan ugy néz ki mindtha converses lenne pedig nem az.^^
2010. ápr. 9. 22:24
 9/18 anonim ***** válasza:
48%

szerintem az tucatöltözködés. emlékszem pár éve, mikor az első emberek elkezdtek abban a jó kínai tornacsukában mászkálni, mindenki azt nézte, hogy mekkora különc. aztán rájött a converse hogy ebben jó nagy a pénz, elkezdett tonacipőt gyártani, rá egy logó és vitték mint a cukrot. nincs az az isten, hogy annyit adjak egy gumiból és vászonból készült cipőért, mint amennyiért adja a cnverse. nevetséges. az előállítási költsége max 1500Ft, talán 2000. én pl csak márkás bőr cipőt hordok, csinosan felöltözök hozzá, szerintem divatos az is. sok egyedi cuccom van. azt hordom, ami jól áll. most boldog-boldogtalan ezeket a szűk csőnadrágokat hordja, olyan is, akinek nem kéne, mert nagyon nem áll jól neki. az önkritika teljes hiánya.

olyat hordj, ami neked jól áll. azzal előbb felfigyelnek rád, mint a tucatruhásokra.

2010. ápr. 10. 09:38
 10/18 anonim ***** válasza:

Igazábol csak nézz ki ugy, mint kb minden második ember az utcán... Csillivilli, csőnaci, torcacipő(lapos fazonu, nyugati aluljárós...), nagy 'ármááni' övcsat(persze ázsia centerböl), vasalt haj...

Nekem is 4éve van Convese-em, 2is, most meg nem merem hordani, mert pávának néznek, közbe közöm sincs hozzájuk. -.-'

2010. ápr. 10. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!