Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek, ahhoz, hogy...

Szerintetek, ahhoz, hogy valaki divatosan öltözzön, elengedhetetlen a Converse cipő?

Figyelt kérdés
Ha valakinek csak olyasmi magasszárú cipője van, mint a Converse, csak nem az a márkája, az nem ugyanolyan jó? Sőt, most mitől akar mindenki ilyet hordani? Télleg jól néz ki, de az ára horror. Tudtok valami jó helyet Budapesten, ahol olcsón lehet Converse vagy valami hasonló stílusú cipőt venni?
2010. ápr. 9. 20:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
ahhoz, hogy valaki divatosan öltözzön, elengedhetetlen hogy NE legyen rajta converse cipő :)
2010. ápr. 10. 11:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Miért, téged szóltak már meg azért mert nem Converse tornacipő van rajtad? Ha nem, akkor meg nem értem a kérdést. Az, hogy te drágállod, attól más miért ne vehetné meg? Azt írtad a végére, hogy tud-e valaki olyan üzletet, ahol olcsóbban lehet venni. Akkor te is ilyet akarsz hordani, nem? Akkor meg minek írod, hogy miért nem jó az olcsóbb? Nem értelek.

Nekem volt 1500 Ft-os tornacipőm a kínaiból, 1 hét alatt kettétörött a talpa. Nem állítom, hogy a Converse annyira jó, de szerintem jópofák, színesek, stb. Nekem van Levis tornacipőm is, olcsóbb mint a Converse, és szerintem semmi különbség nincs köztük minőségben.

2010. ápr. 10. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:

11:05-utálom az ilyen embereket,és igazad van.:D

Egyáltalán nem gáz,totál tömegcucc.Utálatos ez a converse őrület.Nagyon lenézem az ilyen embereket,lehet lepontozni.

Nem ilyen körökben mozgok,én a normális emberekkel vagyok jóban,tehát nekem már ez a cipő is megakadályozná a közeledésemet.

Végkifejlet: Szerinted elengedhetetlen a ruhatáradba a konzerv?Most komolyan...

L

2010. ápr. 10. 16:45
 14/18 anonim ***** válasza:
gondolom valami "páwab*zi" pontozott le mindenkit,aki ellentmond a konzervnek...
2010. ápr. 10. 19:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Jézusom, dehogy! Converse cipő max középiskolásoknak való, de szerintem a 8. osztály elvégzése után a ballagáson akár el is lehet hagyni, annyira gyerekes. Nem csinos, nem passzol semmihez. Szerintem maga a Converse ami anti-divatot testesít meg.
2010. ápr. 10. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:

neme is van ilyen cipőm,viszont ez már 3-4éves,még a nővéremé volt.tetszik,de már nem nagyon merem hordani,mert sajnos tényleg tömegcucc.pedig amikor beszereztük,ennyire nem volt ekkora őrület.annyi a jó benne,hogy nem az a tipikus tornacipő,nincs rajta a nagy fehér márkajelzés,csak a sarkán van rajta,de mivel az egész fehér,alig látszik.nagyon szeretem mert kényelmes,viszont ha rajtam van,már hülyén érzem benne magam.ha ezt vonakodva tudom már felvenni(hiába tetszik)akkor gondolhatjátok mit gondolok a kid pillangóscsillogós félékről.

hiába 17 vagyok,nem azt a stílus képviselem,mint a többi velem egykorú lány.jobban szeretem az egyszerű dolgokat,igaz hogy a kevesebb néha több.:)

2010. ápr. 11. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:

[link]

az utolsó voltam,nem fehér hanem fekete.

mi a véleményetek róla?

2010. ápr. 11. 13:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Jó kis cipellő:)

Nem is az a tipikus tömegcucc,mert a tömegcucc inkább a magas szárú :S

2010. ápr. 11. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!