Szerintetek, ahhoz, hogy valaki divatosan öltözzön, elengedhetetlen a Converse cipő?
Miért, téged szóltak már meg azért mert nem Converse tornacipő van rajtad? Ha nem, akkor meg nem értem a kérdést. Az, hogy te drágállod, attól más miért ne vehetné meg? Azt írtad a végére, hogy tud-e valaki olyan üzletet, ahol olcsóbban lehet venni. Akkor te is ilyet akarsz hordani, nem? Akkor meg minek írod, hogy miért nem jó az olcsóbb? Nem értelek.
Nekem volt 1500 Ft-os tornacipőm a kínaiból, 1 hét alatt kettétörött a talpa. Nem állítom, hogy a Converse annyira jó, de szerintem jópofák, színesek, stb. Nekem van Levis tornacipőm is, olcsóbb mint a Converse, és szerintem semmi különbség nincs köztük minőségben.
11:05-utálom az ilyen embereket,és igazad van.:D
Egyáltalán nem gáz,totál tömegcucc.Utálatos ez a converse őrület.Nagyon lenézem az ilyen embereket,lehet lepontozni.
Nem ilyen körökben mozgok,én a normális emberekkel vagyok jóban,tehát nekem már ez a cipő is megakadályozná a közeledésemet.
Végkifejlet: Szerinted elengedhetetlen a ruhatáradba a konzerv?Most komolyan...
L
neme is van ilyen cipőm,viszont ez már 3-4éves,még a nővéremé volt.tetszik,de már nem nagyon merem hordani,mert sajnos tényleg tömegcucc.pedig amikor beszereztük,ennyire nem volt ekkora őrület.annyi a jó benne,hogy nem az a tipikus tornacipő,nincs rajta a nagy fehér márkajelzés,csak a sarkán van rajta,de mivel az egész fehér,alig látszik.nagyon szeretem mert kényelmes,viszont ha rajtam van,már hülyén érzem benne magam.ha ezt vonakodva tudom már felvenni(hiába tetszik)akkor gondolhatjátok mit gondolok a kid pillangóscsillogós félékről.
hiába 17 vagyok,nem azt a stílus képviselem,mint a többi velem egykorú lány.jobban szeretem az egyszerű dolgokat,igaz hogy a kevesebb néha több.:)
Jó kis cipellő:)
Nem is az a tipikus tömegcucc,mert a tömegcucc inkább a magas szárú :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!