Szerintetek ennyi elég egy (fiú) ruhatárba?
Figyelt kérdés
2 cipő, 2 farmer, 3 pulóver, kb. 20db póló, 1 átmeneti kabát (bőrkabát), 1 télikabát, 1 bakancs.2011. aug. 5. 16:42
1/11 anonim válasza:
szerintem a legtöbb fiúnak nincs ennél több cucca. mondjuk egy sort meg egy papucs szerintem még jól jönne, de egyébként ja, elég.
2/11 anonim válasza:
hát szerintem nadrágból lehetne több :O
minimum 4
3/11 A kérdező kommentje:
Sort az lehet, hogy kéne, bár így nyár végére már mindegy, papucsot utcára fel ne vennék soha, tehát az felejtős. :)
2011. aug. 5. 17:05
4/11 anonim válasza:
első vagyok, mondjuk igen, amilyen idő ezen a nyáron van, ha azt a két hét 40 fokot kibírtad, innentől kb már úgyis őszi cuccokban kell járni -.-
5/11 anonim válasza:
még 2 nadrágot és 2 pulóvert vegyél és az úgy már jó lesz
6/11 anonim válasza:
előző vagyok
vagy ha ezt azért kérdezed mert nincs pénzetek, ajánlom a turkálót menj be nyugodtan akár 1edül is sok jó cuccot lehet találni
7/11 A kérdező kommentje:
LoOl XD
Nem azért kérdeztem, csak van olyan haverom, akinek millió meg egy ruhája van és fiú. Nem értem, hogy minek annyi, mikor nekem ennyi cula is elég. Félévente veszek 1 farmert, az előzőt elrakom, hordom az újat, hetente meg váltogatom a nadrágot és kész. Pulóvert szintén így. Pólót naponta.
2011. aug. 5. 20:02
9/11 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. aug. 5. 21:45
10/11 anonim válasza:
sztem bőven elég. különben is, miért kellene egy fiúnak rengeteg ruha? én biztos, hogy össze nem jönnék egy olyan fiúval, akinek több ruhája van, mint nekem :P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!