Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Buliruhákat honnan lehetne...

Buliruhákat honnan lehetne kölcsönözni Berhkán és Pimkien kívül ingyen?

Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 20:28
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ezek a ruhát semmit nem érnek tartsd csak meg nyugodtan:-))) a Ruhák a Guccinal kezdodnek na de egy fősulis buliba nem kell Gucci. És igenis irigy vagy. Képzeld nekem meg 18 éves korom óta van egy garzonom most fősulisan meg egy penthousom és még dolgoznom sem kellett érte :-)) kihangsúlyozod hogy hitel nélkül xd:-))) ezt csak a csóringerek hansúlyozzák de tetszik a játék írj csak nyugodtan a kérdésemre a válaszokat úgy is megkaptam priviben
2017. jan. 8. 19:55
 22/27 anonim ***** válasza:

Akkor legyél nagyon büszke magadra, hogy mindent a feneked alá pakoltak!:)

Priviben maximum oltásokat kaphattál.

Tudod, aki igényesen öltözködik, az még az egyetemi/fősulis bulikba is úgy tesz. Hidd el, én már csak tudom.:)

További jó trollkodást, tovább nem szeretnék foglalkozni ezzel az iq-bajnok kérdéssel.

2017. jan. 8. 19:58
 23/27 A kérdező kommentje:
Te írsz folyamatosan nem is értem miért szólsz hozzá ha nem tudsz? :-) oltasokat priviben xd nem képzeld megkaptam a válaszokat mivel sokan csinaljak ezt és jó buli vén nyanya:-))))
2017. jan. 8. 20:09
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem mire vered itt magad, akárhol laksz az nem a te érdemed, más tollával ékeskedsz. Aki jobb esetben apád, rosszabb esetben meg hááát, végülis az is munka. Persze ez kamu. Teljesen életszerű az, hogy akinek tele van chanel kiskosztümmel a gardróbja, az a Berschkába hordja vissza az ötezer forintos ruhákat. Gratulálok. Büszke lehetsz magadra. Nagyot fogtok ti még koppanni.
2017. jan. 8. 21:14
 25/27 A kérdező kommentje:
Te koppansz nyanya ha ennyire huxxlye vagy az életben is kiskosztümös vén sorvadó banya xdxd kiskosztüm behalás xdxd
2017. jan. 8. 21:18
 26/27 anonim ***** válasza:
87%
Látom sikerült megérteni amit írtam. Ügyes vagy. Továbbra is legyél magadtól így elszállva,hátha apuci megdícsér, bár eszed úgy sincs. Na pá. Én is befejeztem.
2017. jan. 8. 21:53
 27/27 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, feldobtad az estémet. Köszönöm szépen!:D

Ekkora idiótával is régen találkoztam, mint te vagy.

2017. jan. 8. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!