Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Buliruhákat honnan lehetne...

Buliruhákat honnan lehetne kölcsönözni Berhkán és Pimkien kívül ingyen?

Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 20:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
Oda már nem engednek be mi? Gratulálok. Mi lenne ha megvennéd, mint a normális emberek?
2017. jan. 7. 22:01
 2/27 A kérdező kommentje:
Miért ne engednének? Én csak a lehetőséggel élek. De olyan sűrűn nem változik a kínálat és jó lenne valami újabb bolt. Esetleg másabb fazonok típusok.
2017. jan. 7. 22:04
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Te nem élsz a lehetőséggel, hanem visszaélsz a tisztességes vásárlók érdekében hozott szabályokkal. Meg van a véleményem a hozzád hasonlókról...
2017. jan. 7. 22:26
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
Milyen kis mocskos cigány vagy!
2017. jan. 8. 11:31
 5/27 A kérdező kommentje:
Szőke kék szemü egyetemista bulizni szerető diáklány vagyok nem cigány
2017. jan. 8. 13:12
 6/27 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem kölcsönzés, hanem csalás. :D

Hiába vagy szőke, kék szemű lány, ha amúgy egy proli vagy.

2017. jan. 8. 14:15
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem panellaló proli vagyok hanem igényes új építesű penthouse lakó. De minek nekem annyi ruha így se férek el tőlük. Inkább gyűjtöm a pénzem egy újabb lakásra amit majd kiadok olyan irigykedőknek mint te akik nem elég élelmesek
2017. jan. 8. 14:17
 8/27 anonim ***** válasza:
94%

:DDDDDDD

Drágám, ha egy 8-9 ezres ruhára nem telik neked a plázás tömegboltokból, akkor még panelra sem, nemhogy penthouse-ra.:D

Vagy apukának volt 60-70 millája lakásra, de bulikra már nem ad?

Hát akkor hordjad azokat a ruhákat, amiktől amúgy sem férsz el! :)

Mire kéne irigykednem? Az olcsó stílusodra, hogy ugyanolyan ruhákban mászkálsz, mint a bulizni induló lányok 75-80 százaléka?! :D

Nagyon igényesen nézhetsz ki bennük biztosan, ha ilyen trükköket kell alkalmaznod.

2017. jan. 8. 14:40
 9/27 A kérdező kommentje:
Én spórolára lettem nevelve pénzem csodalkoznál mennyi van.... De minek az amit csak 1x veszek fel úgyis? Nem kell 2x ugyanaz a ruha
2017. jan. 8. 15:29
 10/27 anonim ***** válasza:
88%

Nem igazán szoktam csodálkozni semmin. Ha pedig a neved nincs a Forbes listáján, elég nehezen tudnál meglepni.

De még mindig nem érted úgy látszik. Aki igazán tehetős, az nem az olyan boltokban vásárol, mint a fent említettek.

2017. jan. 8. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!