Buliruhákat honnan lehetne kölcsönözni Berhkán és Pimkien kívül ingyen?
De te nem kölcsönzöl, hanem csalsz.
Ha kölcsönözni akarsz, menjél jelmezkölcsönzőbe. Ja, hogy azért is fizetni kell. Sorry, a világ így működik. Semmit nem kapsz meg ingyen.
Ok, akkor én válaszolok a kérdésedre. Buliruhát SEHOL nem lehet kölcsönözni. Amit
te művelsz az csalás és hazugság. Ha téged erre neveltek az szomorú... Ha ingyen ruhát akarsz, akkor cseŕélgess.
A privát véleményem meg az, hogy remélem előbb- utóbb kitalálnak valamit az ilyen gusztustalan, ingyenélő , nagyképű " vásárlók" ellen. Hányingerem van, amikor bemegyek a boltba, megfogok egy ruhát és érzem rajta valakinek az olcsó parfüm, és púderszagát.
Még mindig nem értem, hogy mire kellene irigykednem. De biztosan velem van a baj, hiszen mindenki irigy egy olyan emberre, aki alamuszi módon próbálja átverni a ruhabolti eladókat, ez aztán az életcél.
Honnan veszed te, hogy "csóringer" lennék?
Nem én viszem vissza 1-1 buli után a ruhákat a boltba, hogy aztán újra eljátszhassam ezt...
Van saját lakásom és autóm is, hitel nélkül. Ráadásul még a ruháimat is megtarthatom. Durva, nem?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!