Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Buliruhákat honnan lehetne...

Buliruhákat honnan lehetne kölcsönözni Berhkán és Pimkien kívül ingyen?

Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 20:28
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Megtehetném hogy máshol vásárolok de minek ott úgy se veszik vissza. Te nem érted mert buta vagy
2017. jan. 8. 15:56
 12/27 anonim ***** válasza:
Én legalább tudom az írásjeleket használni...
2017. jan. 8. 16:16
 13/27 A kérdező kommentje:
De a kérdésre nem tudsz válaszolni. Egyaltalan minek írsz ha nem a kerdésre válaszolsz... Gyengebbek kedvéért ez csak költői kerdés
2017. jan. 8. 16:30
 14/27 anonim ***** válasza:
95%

De te nem kölcsönzöl, hanem csalsz.

Ha kölcsönözni akarsz, menjél jelmezkölcsönzőbe. Ja, hogy azért is fizetni kell. Sorry, a világ így működik. Semmit nem kapsz meg ingyen.

2017. jan. 8. 16:31
 15/27 anonim ***** válasza:
92%

Ok, akkor én válaszolok a kérdésedre. Buliruhát SEHOL nem lehet kölcsönözni. Amit

te művelsz az csalás és hazugság. Ha téged erre neveltek az szomorú... Ha ingyen ruhát akarsz, akkor cseŕélgess.

A privát véleményem meg az, hogy remélem előbb- utóbb kitalálnak valamit az ilyen gusztustalan, ingyenélő , nagyképű " vásárlók" ellen. Hányingerem van, amikor bemegyek a boltba, megfogok egy ruhát és érzem rajta valakinek az olcsó parfüm, és púderszagát.

2017. jan. 8. 18:41
 16/27 A kérdező kommentje:
Akkor majd veheted azt amita stylostok vittek el az üüzletből majd visszavittek egy hordas utan mert nekik meg is van ez engedve hivatalosan :-)) tudod mert dolgozott volt évfolyamtársam egy ilyen üzletben.
2017. jan. 8. 19:08
 17/27 anonim ***** válasza:
94%
Jaj Kérdező, szerintem eléggé lejárattad te itt magad, ne erőlködj tovább. :)
2017. jan. 8. 19:11
 18/27 A kérdező kommentje:
Te meg ne irigykedj xd xd én megtehetnem hogy bárhol vegyek te meg egy csóringer vagy. Csak én gyűjtóm a pénzt míg te elszórod azt a keveset is, amúgy meg minden 2. Tinilány ezt csinálja ha még nem tűnt volna fel!!
2017. jan. 8. 19:21
 19/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem igazán érdekel, hogy mi van megengedve hivatalosan a stylistoknak. Te sem vagy az, és a buta tinilányok sem azok. Kitiltanám az ilyeneket a ruhaboltokból. Nehogy azt hidd, hogy nem lehet észrevenni egy ruhán, ha csak egyszer is volt valakin. Élelmesnek gondolod magad, pedig ez szánalom. Soha nem aláznám meg magam ennyire önszántamból.
2017. jan. 8. 19:40
 20/27 anonim ***** válasza:
87%

Még mindig nem értem, hogy mire kellene irigykednem. De biztosan velem van a baj, hiszen mindenki irigy egy olyan emberre, aki alamuszi módon próbálja átverni a ruhabolti eladókat, ez aztán az életcél.

Honnan veszed te, hogy "csóringer" lennék?

Nem én viszem vissza 1-1 buli után a ruhákat a boltba, hogy aztán újra eljátszhassam ezt...

Van saját lakásom és autóm is, hitel nélkül. Ráadásul még a ruháimat is megtarthatom. Durva, nem?! :)

2017. jan. 8. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!