A lányoknak vonzóak még az izmos pasik?
Szerintem az egészséges, sportos megjelenés mindig is vonzó lesz a nők/lányok szemében.
Magamból kiindulva, engem kicsit feszélyezne, ha nagyon kigyúrt barátom lenne, mert én igencsak elhanyagolom, illetve minimálisra veszem a testmozgást. De persze motivációs erőként is hathat. :)
20L
Temészetesen!
Am remélem, hogy a lufiember alatt a súlyzó helyett szintolt választókra gondolsz.
Bocsi,de szerintem nagyon hülye az a nő,aki az aktuális pasiideálok szerint akarja eldönteni,hogy tetszik-e neki az adott személy.
Egy 20 év körülinek kell,hogy fogalma legyen az ő személyes pasi-típusáról, az ő személyes kémiájáról,hogy milyen urak vonzzák illetve taszítják.
Szerintem az izmosság soha nem megy ki a "divatból".
A középkortól kezdve egészen a mai napig esztétikus,ha egy férfit nem fúj el a szél, erős.
Nincs szexibb egy szép kidolgozott izmos karnál, ami persze még nem esik át a ló túlsó oldalára.
Arctól is függ,nem csak alakra
De amúgy jó pont ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!