Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet hinni az olyan lányoknak...

Lehet hinni az olyan lányoknak, akik cukik, szépek, formásak, vonzóak és azt állítják, nekik nem számít a külső, a belső amit néznek igazán?

Figyelt kérdés

Akit érdekel milyen jellegű lányokra célzok tudok képet küldeni, de ez ilyen netes kép, szóval bárki megtalálhatja a google-ban, a moderátoroknak is üzenem, nehogy baj legyen belőle, hogy nem tudták. :)

Mert most két ilyen lánnyal tartom a kapcsolatot és furcsállom, hogy mindkettő, cuki, szép és ilyeneket írtak nekem, hogy nekik nem a külső a fontos, hanem a belső, meg tényeg szinte úgy írták, mintha nekik egyáltalán nem is számítana a külső, amit én nem tudok azért elhinni. Mondjuk az egyik cukinak nevezett kép alapján, a másik meg sajnos nem tudta megnézni a képem, valami hiba van nála, pedig reméltem, hogy meglát, mert én sajnos magamat nem tartom helyes fiúnak és hát volt már olyan, hogy ilyen szórakozós, bulizós, fullos cicababák rondának neveztek de amúgy egyszerű lányok sem rajongtak értem sosem, bár ez azért is lehet, mert eléggé visszahúzódó, jó fiú vagyok a suliban, ami azon túl van az meg más. :D

Na, akit érdekel a kép, írjon priviben és várok véleményt is, hogy bízhatok én az ilyen lányáokban vagy sem szerintetek?

2013. dec. 9. 19:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mármint a pénztárcád belseje?
2013. dec. 9. 19:36
 2/14 anonim ***** válasza:
A külső mindig fontos.
2013. dec. 9. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Akkor higgyél nőnek mikor ló...
2013. dec. 9. 19:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek számít valamilyen szinten a külső. Férfinak és nőnek sem lehet elhinni, ha ilyet mond.

Olyan megeshet viszont, hogy első látásra nem vonzódik az egyik a másikhoz, majd belsőleg megtetszik neki, azzal együtt a külső is.

2013. dec. 9. 19:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Lehet hinni nekik. :)

-Egy ilyen lány

2013. dec. 9. 19:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb nő nem alapból rosszindulatú és hazug, amikor ilyeneket mond.

Csak egyszerűen ők maguk sem tudják, hogy mit akarnak.

Azt mondják és komolyan is gondolják, hogy a kedves, jó fej, udvarias srácot akarják, de akivel együtt vannak, az a határozott, férfias és sok önbizalommal rendelkező srác.

7/14 anonim ***** válasza:

A külső mindig számít. Azt látod meg először nem? :)

Amúgy ez a cuki pofi meg miegymás lány hány éves 15?

8/14 anonim ***** válasza:
Az egyik biztos hazudik. :D
2013. dec. 9. 19:43
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől függ.. Hány évesek? Milyóta beszélgetsz velük? Honnan ismered őket? De ilyen csaj sztem nemlétezik :-D ha meg igen, éz ezt olvassa, írjon rám, éz bizonyítsa be! :-D

-Egy kövés fogatlan csúnya fiú vagyok, de belül szerethető *-* ..hagyjuknár :-D

2013. dec. 9. 19:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Milyóta???? Upsz elb*sztam :-D 'MIÓTA' !!!
2013. dec. 9. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!