Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hord valaki ilyen hosszabb...

Hord valaki ilyen hosszabb szárú boxeralsót?

Figyelt kérdés

Azt gondoltam, hogy veszek ilyet télre, mert a combomat is kicsit melegítené. Aki hord ilyet, mik a tapasztalatok? Mennyire kényelmes? Nem gyűrődik föl?

[link]

2017. jan. 2. 09:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

19!

A Te kovetkeztetesed szerint En ugy gondolom hogy a ferfi ruhat viselo nok is melegek !

Nekem ebbol ez jon le.

Bar Magamat nezve En szeretem a szuk gatyakat es nem intentitasbol vezerelve viselem oket hanem mert jol allnak es kenyelmesek es kepzeld van mellette felesegem aki nonemu!

Akkor most igy mi van?

2017. jan. 4. 13:56
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem is kell messzire mennunk a boxerosok kozott!

Itt is felmerul a nagy kerdes!

Ime:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__83..

2017. jan. 4. 18:41
 23/24 anonim ***** válasza:
mi a gond ezzel? tényleg izgató látvány, ahogy kirajzolódik egy klassz srácnak a farka :)
2017. jan. 5. 10:14
 24/24 A kérdező kommentje:

A kérdésemre visszatérve: vettem ilyen hosszabb szárú alsógatyát. Nem ennyire hosszú mint a képen, de a normál szabásúnál hosszabb a szára. Kb combközépig ér.

Nagyon kényelmes, nagyon szeretem és érezhetően kevésbé fagy le benne a combom.

Ráadásul amit kaptam az slicces fazon, ami nagyon praktikus. Pisilésnél elöl se kell letolni, csak félrehúzm a sliccét és mehet. :)

2017. jan. 23. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!