Hord valaki ilyen hosszabb szárú boxeralsót?
Azt gondoltam, hogy veszek ilyet télre, mert a combomat is kicsit melegítené. Aki hord ilyet, mik a tapasztalatok? Mennyire kényelmes? Nem gyűrődik föl?
"Mivel gyartanak ferfi szukszaru farmert es latok is fiukon, nem csak foleg lanyok hordjak!"
Hát nem tudom, én BP-n élek, eddig csak lányokon és bzi fiúkon láttam ilyent. :/
11!
Es attol meleg valaki mert feszul rajta egy ruhadarab?
Csak mert valakinek tetszik vagy epp kenyelmesnek talalja az csak meleg lehet?
Akkor az acelbetetes bakancsot viselo lanyok is melegek ennyi erovel, vagy epp a pont ilyen hosszu feszulos szaru boxert viselo fiuk is ! Nem?
Vagy itt par centi hosszon mulik az itelet? Hogy meddig er a szara?
Te budabesten elsz de az ilyent itt ugy irjak mondjak hogy ilyet!
"nagy tévedésben vagy. a stílus és a divat mióta abu-ik sajátossága?"
Ki mondott ilyent?
"Es attol meleg valaki mert feszul rajta egy ruhadarab? "
Nem, dehogy, nem ezért bzik, én fordított összefüggést feltételeztem, melegek, ezért hordanak ilyent.
Erdekes megkozelitesed van!
Ettol meg nem lesz senki meleg! Ez egy stilus vagy epp azert viseljuk mert nem akarunk fenymasolatok lenni! Mivel minden fiu mar szinte ugyanazt hordja .
"Ettol meg nem lesz senki meleg!"
És én mit írtam?
"Ez egy stilus vagy epp azert viseljuk mert nem akarunk fenymasolatok lenni! Mivel minden fiu mar szinte ugyanazt hordja."
Felőlem hordhattok szoknyát is, nyugodtan, engem tényleg nem zavar, csak leírtam a megfigyelésemet.
En is a megfigyelesemet irtam , miszerint ettol nem lesz senki meleg!
Ez egy buta beteges kovetkeztetes.
" miszerint ettol nem lesz senki meleg!
Ez egy buta beteges kovetkeztetes."
Itt egyedül te következtettél erre, talán tudsz valamit? Én már leírtam, hogy a másik irányba következtettem. Azaz ha valaki meleg, jó eséllyel szűk nőies nacit húz.
hát azért ezzel vigyázni kell, mert ismertem olyat, aki pont ilyen boxert hordott és bizony meleg lett!!
(nekem azt mondták anyámék, hogy amelyik ruhán ott az "M" jelzés, az hajlamosít a melegségre, azokat kerülöm eleve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!