Hord valaki ilyen boxeralsót? Többi lent
H&M láttam ilyen fényes szatén vagy selyem anyagú férfi boxer alsókat. Ez most fűrdőgatya, vagy pizsama alsó, esetleg sima boxeralsó? Érdemes ilyet venni? Kényelmes? Nem túl b...is? Vannak vicces mesefigurásak, meg sima egyszínűek is belőle. Kb ilyenekre gondolok:
Szerintem a legtöbb nadrág alatt kényelmetlen, ha csak nem nagyon bő cuccokat hordasz.
Otthon hord a barátnődnek, ha neki tetszik :)
Továbbmentem a belinkelt oldalon ide: //www.google.hu/search?q=satin+boxer+shorts&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwic0LG4v-bOAhVEMZoKHcE7C8MQ_AUIBigB#tbm=isch&tbs=rimg%3ACW7cMro_1lQ2iIjiR6Gn3srEHjh_1D90ea4Lp7goF2qBLI6npbBPCWAddTfAF9fZTq9mI_1wahPYg7pizhyNXXHf59dPyoSCZHoafeysQeOERWJuKSVOgveKhIJH8P3R5rgunsRnXYhRKmixqIqEgmCgXaoEsjqehE9MY1ZYTPfMioSCVsE8JYB11N8Ef2JP6DJQGQtKhIJAX19lOr2Yj8Rkjl7A0XWkbcqEgnBqE9iDumLOBFCW1rOF11D8yoSCXI1dcd_1n10_1EWbH2T3RiuYv&q=satin%20boxer%20shorts
Háát, egész jó női bugyikban vannak a pasik. Te tudod, hogy szeretné e a párod.
Jol mondod!
Boxer valoban mert azt hivhatjuk rovidgatyanak mert mind az csak az a kerdes hogy az a laza szabas hogy kenyelmes egy hosszunadrag alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!