Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért boxeralsót hord az...

Miért boxeralsót hord az emberség többsége? Kényelmes vagy miért? És a feszülős az tesz kárt a nemiszervemben?

Figyelt kérdés
Meg ha egy fiú fecskét hord (14 éves) az ciki? Mert az egyik osztálytársam azt hord és hát sztem az... :D
2011. ápr. 23. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:

A túl feszülős okoz kárt.

És miért lenne ciki, azt hord amit akar senkinek semmi köze hozzá.

2011. ápr. 23. 17:42
 2/9 A kérdező kommentje:
nem hordok túl feszülőset hanem azt a lazább feszülőset..xd de az a szar h régen én is fecskét hordtam és piszkáltak vele h miért azt, mert h tökre gáz meg minden, őt pedig nem piszkálják, pedig fecskét hord... :\ nem értem h engem minek piszkáltak...:@ -.-" szerinted?? :(
2011. ápr. 23. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert te hagytad magad, és inkább elkezdted követni a divatot, csak nehogy a többiek csúfoljanak. Ő meg valószínűleg magasról tesz a többiek véleményére, és 10 év múlva egy sikeres ember lesz. ;)
2011. ápr. 23. 18:11
 4/9 A kérdező kommentje:
okok köszi..:-)
2011. ápr. 23. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok, fecskét hordok, és büszke vagyok rá:D
2011. ápr. 23. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5 éve boxert hordok mert a fecske tépi a prémet. :D
2011. ápr. 23. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki olyat hord, amilyet kényelmesnek tart. Mellesleg a boxer nem is minden naciba megfelelő, mert a szűkebb naciba szűkebb alsó dukál, különben tűrögetheted a szárát órákig, meg hát látszik is kívülről ahogy be van gyűrve a szára. A bővebb a bővebb gatyókhoz jó csak. A fecskét meg sokan azért nem szeretik, mert oldalt a combod tövében bevág. Amúgy ha ezt figyelembe vesszük, akkor a legpraktikusabb az a szűk, de száras alsó. Egyik sem egészségtelen, mert mind puha, ruhalmas anyagból készül, tehát ha megfelelő méretűt veszel, akkor nem szorít sehol, nem szabad neki.

Én amúgy nő vagyok, de fehérneműboltban dolgoztam, tehát ismerem eléggé a férfiak problémáit :)

2011. ápr. 23. 23:43
 8/9 A kérdező kommentje:
23:43, ezt köszönöm!..:) értelmes válasz volt..;)) :D:D
2011. ápr. 24. 09:25
 9/9 anonim ***** válasza:

olyat hordjál ami kényelmes xD

sztem egyik se tesz kárt

2011. ápr. 25. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!