Hát nem tudom mi a bajod ezzel a harisnyával, vastag és jó meleg, véd a hideg ellen és nem ez a lényeg....
Szerintem inkább ilyet hordjon mint nejlont!
De hát ízlések és pofonok, én nem kritizálok senkit sem!
Szamomra a nemesebb szervek fontosabbak a hereknel!!
Amugy az a baj ezzel a harisnyaval , egyreszt ovodas kinezetu, masreszt a pamut gyurodik es nedvszivo - tarto tulajdonsagu a nejlon meg siman feszul gyurodes nelkul amitol kenyelmesebb nem csuszkal es hamar szarad az anyaganak koszonhetoen.
Nem veletlenul annak az edzo ruhak is muszalbol..
Lehet hogy ovodás kinézetű még is a annyian viszik hogy készlet hiány van belőle és főleg a nagyobb férfi méretből..
Kérdeztem az eladókat a kinti síelők szinte kivétel nélkül ezt hordják, és a hatalmas méret választéknak köszönhetően mindenki meg tudja magának venni a megfelelő méretű harisnyát.
Viszont egy valamiben nincsen igazad, abban hogy gyűrődik, én is fel vettem meg a párom is, de egyáltalán nem gyűrődik, sőt ez a harisnya annyira igazodik rád hogy meg sem gondolnád.
De ezt úgy is csak az tudja a aki fel veszi.
Viszont hogy tocsogsz az izzadsagban az is biztos az anyaganak koszonhetoen.
Ellenben a nejlonnal.
Tocsogsz az izzatságban???? Ezt nem értem, én nem izzadok bele és a párom sem, szerintem nem tudod mit beszélsz, nem + 30 fokban kell egy vastag harisnyát fel venni ha nem hidegben, más különben meg a nők nem izzadnak bele télen csak a férfiak hihetetlen......
Hogy ezt a sok baromságot honnan veszitek el képzelésem sincsen, meg a másik mi is volt hogy tönkre teszi a heréket hát ez meg egyenesen egy baromság.
Akkor egy fiú gyerekre soha ne vegyen fel harisnyát vagy mi....
Akkor a harisnya gyártók minek vannak????
Komolyan nevetséges egy pár hozzá szólás itt!
37!
Mivel nem mindenki reggeltol estig dolgozik a szabadban hanem neha irodaban is helyet foglal igy egy vastag pamutharisnyaba konnyen beleizzad es a pamut nedvszivo hatasu ezert egesz nap abban vagy!
A nejlonnal nem all fenn a helyzet mert vekony es mas az anyaga!
Az meg valoban hulyeseg hogy csak a ferfiak izzadnak a nok nem mert ennyi erovel azt is allithatjuk hogy a nok nem szharnak, pukiznak, esznek es isznak.
A herek meg engem sem zavarnak mert vannak naluk fontosabb szervek is amit vedek a hidegtol!
Így van kedves utolsó aki irodában is dolgozik annak úgy kell meg választani a ruhát, aki meg kint is és bent is dolgozik annak egy kicsit nehezebb, de az én párom leginkább kint dolgozik télen, így neki egy ilyen vastag frotír harisnyanadrág a leg megfelelőbb választás, nem tudom miért kezdték itt el a bele izzad, meg hasonlókat írogatni, mert ő nem izzad bele.
Nekem is van olyan hogy kint is meg bent is vagyok, de inkább fel öltözök mint hogy meg fázzak.
Ugye a felsőt az ember könnyebben le veti, de alul ha nadrágba meg harisnyában van az ember azt már nehezebben.
Ez a lenyeg hogy kint is meg bent is dolgozik!
Ez vagyok En!
Ezret nem altalanositok mert igy nehezebb a dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!