11/41 anonim válasza:
Lehet vastag nadragot is venni meg hosszu kabatot, de nem mindenkinek egyforma az izlese!
Kinek mi jon be! En mindent probaltam, Nekem a harisnya jott be, az volt a legkenyelmesebb.
12/41 anonim válasza:
Nem csak arról van szó, hofy feminim ruhadarab. Baromi egészségtelen fiúkbak.
13/41 anonim válasza:
Miert is?
Ugy mint a lanyoknak az acelbetetes bakancs?
Vagy vajon miert? Indokold mar meg legyel oly szives!
14/41 anonim válasza:
Mert a heréknek baromira nem tesz jót se a meleg se a szűk ruhadarab.
15/41 anonim válasza:
Akkor had kerdezzem meg hogy ezzel a boxerrel mi a helyzet???
Vagy csak Te kimondottan a harisnyara pikkelsz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
16/41 anonim válasza:
Egyebkent a hereim miatt nem fogok megfagyni!
17/41 anonim válasza:
Ez sem egészséges. Kérdezz meg egy andrológust a szűk alsónemük viseléséről.
18/41 anonim válasza:
Mint irtam nem erdekelnek kulonosebben a hereim, miattuk sem felfazni,sem pedig trottyosnak nem szeretnek latszani es ez a stilus bejon es kenyelmes szamomra.
19/41 anonim válasza:
Ez a Te dolgod. Ha esetleg késöbb gondod lesz miatta (nem kívánom, hogy így legyen) az a te felelősséged. De mást lehet, hogy érdekel.
20/41 anonim válasza:
Igy ahogy irtad!
Az En dontesem, nem kivanok vesemedence gyulladassal az urologian ucsorogni egy beteges sztereotipia miatt.
A hereim nem ernek annyit.
Az elethez nem szuksegesek es vannak naluk nemesebb szervek amiknek art a hideg es a gyulladas es ezek a szervek viszont kellenek az elethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!