Miert hordanak ilyenkor harisnyat?
Nezd, en harisnyaparti vagyok amugy, nem erdekel, ki szolja le, mert eleg a vastag nadrag, stb. Olvastam mar itt eleg ilyen velemenyt.
A fiam het eves korig vette fel a harisnyat.
Most 8, ha suliban nem is, de hidegben, szunetben meg talan felveszi.
De felsoben?
Egy korabbi valaszolo.
Nevezzük nevén jégeralsó!
Csak a vékony fajta.
Puff na.
gondolom anyukájuk aggódott hogy fáznak..
Lehet hogy jövőre már nem veszik fel mert cikinek tartják.. :D
Lehet, hogy a szülők nem tudták, hogy kint vagy bent fognak nálatok játszani, és a biztonság kedvéért felvetették velük. Mert, ha van kertetek, simán kimenetnek, és akkor ne fázzanak.
Én mindig is utáltam pl. leülni a hideg székre a BKV-n, ha nem volt rajtam harisnya. Mindig is fázós voltam, és nem a legjobb dolog, ha az ember felfázik, bármilyen korú is legyen. Szerintem ezt a kisfiúk esetében is így van.
Persze, egy 11 éves már el tudja dönteni, hogy fázik-e és felvesz-e harisnyát/jégeralsót/bármit a nadrág alá.
Pl. én a fiamra mindenképp adnék, ha pl. a hóba mennének ki játszani, vagy amikor télen erdőt járunk. Ott kell. Még a vadászok is felveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!