Manapság nagyon ciki trapézszárú farmert viselni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 22:23
1/11 anonim válasza:
Nem mondanam divatosnak de ha abban jol erzed magad viseld magabiztosan:)
2/11 anonim válasza:
Ma mar nem divat, de az elso hozzaszolonak igaza van.
3/11 anonim válasza:
Divat a trapéz ismét! A legnagyobb divatházaknál tavaly decemberben is volt mar. Hordd csak, meglátod jövőre mindenki abban jár majd! Csak hozzánk ugye később ér minden...
4/11 anonim válasza:
Aligha fogja jövőre ezt hordani mindenki, mert évek óta erolkodnek hogy a bő gatyát visszahozzak, kevés sikerrel.
De ha valakinek az tetszik, viselje bátran. Nem ciki.
5/11 anonim válasza:
Próbálkoznak vele újból de egyelőre nem sok sikerrel,jövőre még biztos,hogy nem lesz divat...max pár év múlva,ha lesz egyáltalán.
6/11 anonim válasza:
Már vagy öt éve skandálják, hogy visszajön a divatba, visszajön a divatba, ahhoz képest sehun semmi.
Cikinek nem mondanám, H&M, F&F mindig árul bootcut farmernadrágokat (hála istennek nem annyira olyan nevetségeseket mint 15 éve), ha tetszik hordjad.
7/11 anonim válasza:
Mondogatják hogy visszajön divatba, de még én sem találkoztam vele. Vagyis üzletekben nyomatták nagyon, volt olyan ahol szűkszárút nem is találtam. De az emberek nem igazán állnak vissza rá.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Fel lehet vele divatosan is öltözni. Van, akinek nagyon jól áll.
9/11 anonim válasza:
Attól, hogy itt nem hordják még divat... Külföldön hordják sokan. Itthon inkább plázadivat van sajnos! Egymás majmolása. Nem a bershka határozza meg a divatot! ;) Ha itthon is valaki elkezdi, majd hordja mindenki... Maradjunk annyiban, hogy divat! ;)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.
Sajnálom,hogy vannak olyanok,akik szándékosan lepontoztak titeket.
Angliában élek, általában szoknya-harisnya párti vagyok, a szűk szárú farmer nekem nem is áll jól.
Haza jöttem az ünnepekre és a hideg miatt beszereztem egy trapézos farmer nacit is.
2016. dec. 24. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!