Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság nagyon ciki trapézszá...

Manapság nagyon ciki trapézszárú farmert viselni?

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 22:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
64%
Nem mondanam divatosnak de ha abban jol erzed magad viseld magabiztosan:)
2016. dec. 21. 22:55
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Ma mar nem divat, de az elso hozzaszolonak igaza van.
2016. dec. 21. 23:52
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Divat a trapéz ismét! A legnagyobb divatházaknál tavaly decemberben is volt mar. Hordd csak, meglátod jövőre mindenki abban jár majd! Csak hozzánk ugye később ér minden...
2016. dec. 22. 00:17
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Aligha fogja jövőre ezt hordani mindenki, mert évek óta erolkodnek hogy a bő gatyát visszahozzak, kevés sikerrel.

De ha valakinek az tetszik, viselje bátran. Nem ciki.

2016. dec. 22. 06:12
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Próbálkoznak vele újból de egyelőre nem sok sikerrel,jövőre még biztos,hogy nem lesz divat...max pár év múlva,ha lesz egyáltalán.
2016. dec. 22. 07:59
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

Már vagy öt éve skandálják, hogy visszajön a divatba, visszajön a divatba, ahhoz képest sehun semmi.

Cikinek nem mondanám, H&M, F&F mindig árul bootcut farmernadrágokat (hála istennek nem annyira olyan nevetségeseket mint 15 éve), ha tetszik hordjad.

2016. dec. 22. 08:17
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Mondogatják hogy visszajön divatba, de még én sem találkoztam vele. Vagyis üzletekben nyomatták nagyon, volt olyan ahol szűkszárút nem is találtam. De az emberek nem igazán állnak vissza rá.
2016. dec. 22. 14:48
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem ciki. Fel lehet vele divatosan is öltözni. Van, akinek nagyon jól áll.
2016. dec. 22. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Attól, hogy itt nem hordják még divat... Külföldön hordják sokan. Itthon inkább plázadivat van sajnos! Egymás majmolása. Nem a bershka határozza meg a divatot! ;) Ha itthon is valaki elkezdi, majd hordja mindenki... Maradjunk annyiban, hogy divat! ;)
2016. dec. 23. 16:32
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.

Sajnálom,hogy vannak olyanok,akik szándékosan lepontoztak titeket.

Angliában élek, általában szoknya-harisnya párti vagyok, a szűk szárú farmer nekem nem is áll jól.

Haza jöttem az ünnepekre és a hideg miatt beszereztem egy trapézos farmer nacit is.

2016. dec. 24. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!