Mikortól nem lesz ciki a trapézszárú farmert viselni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 18:01
1/18 anonim válasza:
most sem az.:D
hordd mindig azt ami tetszik.:D sz@rd le a többieket:D
2/18 A kérdező kommentje:
köszi és amúgy divat már?
2010. szept. 16. 18:05
3/18 anonim válasza:
nem is ment ki a divatból teljesen csak bejött újra az egyenes mellé és most mindenkinek olyan van!attól még nem ciki ilyet hordani!
4/18 anonim válasza:
nem az és nem is lesz az mert szar
5/18 anonim válasza:
ótejóég:DD azért nem viselni egy ruhadarabot mert nem "divat"?:DDDD teaztán plázamacska lehetsz:/ bocs. amúgy most minden divat, cső, trapéz, egyenes, stb. meg ami neked jól áll. nekem pl a teljesen feszülős, és akkor is hordani fogom, amikor nem lesz divat. mert ez tetszik, ebben érzem jól magam.
6/18 A kérdező kommentje:
ha plázacica lennék,inkább csőnacit hordanék.van egy csomó trapéznacim és be akartam szűkíttetni egyenes szárúra,de a varrónő azt mondta,h visszajött a divatba,bár én senkin nem láttam még.köszönöm.
2010. szept. 16. 18:20
7/18 anonim válasza:
Én sosem éreztem cikinek. Még akkor sem, amikor csőnaci bejött divatba és most sem.
8/18 anonim válasza:
de igen is divat :) a boltokban igen sok helyen láttam, kis idő múlva mindenki azt fogja hordani. emlékszem mikor bejött a trapéz szárú nadrág. nekem akkor csak szűk száruak voltak. most újra ugyanaz fog történni.
9/18 anonim válasza:
szerintem a "ami" korosztálynak a csőnaci tetszik, mert abban jobb a seggük:) bár én is azt hordokXD de ha kifog menni a divatból akkor is sokan fogják hordani (bár nem hiszem h kimegy a divatból rövid időn belül, mivel eszméletlenül sokan hordják:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!