Mikortól nem lesz ciki a trapézszárú farmert viselni?
Szerintem, ha neked tetszik és jól áll, akkor miért ne viselhetnéd? Én frászt kapok, hogy nem tudok egy normális farmert venni, mert mindenhol ezt a feszülős, csőnacit árulják, s a combban kicsit erősebbeknek már nem áll jól, különben sem szeretem, ha a bokámat szorongatja valami.
Ha találok, akkor csak egyfajta színben lehet kapni (egyszerű snassz kék, esetleg halszálkás)
Nem ciki, én fősulis vagyok, és ott is látom emberkéken, sőt, a városban is.
Hogy divatos-e? Nos, attól függ. Itt, Magyarországon még annyira nem jött vissza, bár nyomokban fellelhető, de Amerikában pl. kapható sok belőle, ott pl. nehezebb csőnacit találni.
Hordd nyugodtan, ha tetszik, és pláne, ha az áll jól!
De jót nevetek a nagy csőfarmerb*zikon... :D Lehettem úgy 11-12 mikor a bűseggű répagatya helyett bejött a harang majd a trapézgatya. Aztán a fél méteres átmérőjű szárak. Mindenki azt hordta. Megesküdtünk, hogy ha kimegy a divatból sem hordunk mást, meg always and forever. A 90% most csőgatyát hord. Én épp ami tetszik, akad minden, kivéve a nagyon tapadós, mert nem érek rá arra, hogy percekig vegyem le a gatyámat, barátomat meg főleg nem kényszeríteném ilyen manőverekre/végignézésére. xD
Szerintem két év múlva mindenki bőszáróban lesz megint, persze kicsit megint átszabják, de végre! Utálatos nézni, ahogy a csontkollekciók és bálnák is magukra tapasztják a farmert, mert elég keveseknek áll jól. Amúgy fejlettebb országokban már mindenki igyekszik olyasmit felvenni, ami jól áll neki, és nem olyat, amit épp mindenki hord...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!