Fiúk! Ti szoktatok felvenni harisnyanadrágot télen nagy hidegben nadrág alá?
Tudom mindenkinek más kényelmes de ha teheted akkor vedd fel főleg így hidegebb időkben. Könnyebb felvenni mint felrázni amiből lehetséges prosztata gyulladás, aranyér, de az ízületeket is kíméled a hidegtől.
10 én évesen én sem akartam felvenni semmit a nadrág alá de a katonai szolgálat alatt megtanultam mi az a felöltözés nadrág alá. A tanácsomat elfogadható de semmibe is veheted.
Amúgy vannak már nagyon kényelmes ruhadarabok ilyenekre.
Igen szoktam mindeg!
A nadrag meg fius es megis viselik a lanyok!
Mond az ocsednek!
Vagy az acelbetetes bakancs.
Ez nem zavarja ocsiket?
Jol mondjak elottem a harisnya ferfi ruha csak mint sokminden mast lenyultak a nok!
Kerdezo! Viseld nyugodtan!
Én is hordok, pedig 30-on túl vagyok!
Legalább 40-50DENes harisnyanadrággal szoktam kezdeni, és ahogy hidegebb van, úgy vastagabbat veszek.
(én se mindig hordtam, volt amikor fel nem vettem volna - de változott a véleményem)
Én ősztől tavaszig mindig veszek alá nejlonharisnyát. :) A vastagokat szeretem, legalább 100-150 deneseket. Ha nagyon hideg van, akkor van hogy kettőt is aláveszek. :)
Amúgy sokkal kényelmesebb a jégeralsónál, mert ha fűtött helyre megyek, akkor sem izzadok bele a harisnyába. Meg a jéger alá se menne a szűk fazonú feszülős skinny farmereknek.
Öcsédet küldd ki egyszer a ropogó hóba, a szikrázó csillagos ég alá, a két falu közé, a semmiben lévő bedeszkázott vasútállomásra reggel a 6:20-ashoz a mínusz 20-25-ben. Hátha késik egy másfél órácskát a vonat, ahogy mi sem természetesebb.
Ha nem hal meg, a további életében nem az lesz a kérdés, hogy "férfi vehet-e fel harisnyát", hanem hogy "hányat".
Persze elhiszem, hogy a távfűtéses lakás és a távfűtéses iskola közötti három megállónyi fűtött metrózáshoz mindez szükségtelen... Általában ilyen körülmények között k.va nagy a szája egyeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!