11/18 anonim válasza:
Szerintem olyan mintha a ribik otthoni ruhája lenne:D Egy kapucnis pulcsi aljára varrt csipke, mintha otthon a 4 falnak is szexik akarnának lenni. Ráadásul a MY77-nek ronda, drága, ribis, vacak minőségű ruháik vannak. Esküszöm kínaiba jobb dolgokat találni mint amiket ők kínálnak.
12/18 Sunshinedoll válasza:
Nem értem a ruhát egyáltalán. Bársony, meg sportos cipzár meg fodor meg kapucni ... Nekem ez olyan egyszerre minden akar lenni, aztán végül olyan semmilyen se. Főleg a csizmával nem értem :D
13/18 Sunshinedoll válasza:
Mármint otthonra aranyos, de utcára nem értem :D Ha mamusz lenne rajta, akkor azt mondom, oké :D
14/18 A kérdező kommentje:
Kozbe megvettem az arkadba es imadom :) en is gumicsizmaval hordom meg ugg csuzmaval,koszi a valaszokat!!
2016. dec. 14. 21:24
15/18 anonim válasza:
Nagyon gáz:D
A pestiek nagyon azt hiszik hogy a gumicsizma menő:D
Undorító... nem véletlenül csak földmunkához használták annó meg ganajozni
16/18 A kérdező kommentje:
En nem vagyok pesti ugyh akkor nem csak a pestiek hiszik ezt :)))))
2016. dec. 15. 10:36
17/18 anonim válasza:
A ruha még elmegy, de mi az a csizma?!! :O
18/18 anonim válasza:
Egy bőrcsizmával jobban nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!