1/18 anonim válasza:
Nekem tetszik. Valami világos kellene hozzá, hogy ne legyen komor az összhatás. Például egy fehér szőrös gallér.
2/18 anonim válasza:
Olyan,mint egy szép karácsonyi köntös. Tuti ruha?
3/18 anonim válasza:
Háát, nem adnék ki érte pénzt. Nem néz kii rosszul, de nem is valami nagy szám. Ráadásul nem is igazán tudnám hordani. Melegnek tűnik, szóval nyáron nem hordanám, télen meg fázna a lábam és azért nem hordanám, max pulcsiként, de mivel nem az, ezért úgy is csak itthon. Jó alak is kell hozzá, én meg túl vékony vagyok ehhez.
Szóval nem néz ki rosszul, de nekem nem kellene.
4/18 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Kicsit sokallom az arat,de szerintem meg veszem,eleg cicis,popsis vagyok szerintem jo lesz csak nem akarok ribis lenni,de ezt senki nem irta vegulis:)
2016. dec. 14. 17:45
5/18 anonim válasza:
Kicsit trampli ez a ruha szerintem. :)
6/18 A kérdező kommentje:
:Ddddd
2016. dec. 14. 18:17
7/18 anonim válasza:
a teteje olyan, mint egy kapucnis zipzáras otthoni melegítőfelső, hogy jön ehhez a csipkés, fodros alj? nagyon nem tetszik..
8/18 anonim válasza:
Olcsóságot sugároz. Engem a kínais fillérekért kapható ruhákra emlékeztet.
9/18 anonim válasza:
Hát, jól néz ki, de nem hinném hogy nem találtál jobbat a MY77-nél.
10/18 anonim válasza:
Nekem egy kicsit utcalányos az egész ruhán végigfutó cipzár miatt.
És nagyon kevés embernek áll jól. A gömbölyűbb lányok duci nagymamának néznének ki benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!