Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen ruha Szilveszerre,...

BlackLove kérdése:

Egy ilyen ruha Szilveszerre, mit gondoltok? KÉPPEL!

Figyelt kérdés

Erről a ruháról van szó.

A legfontosabb kérdés az az lenne, hogy egy kis mellű lánynak is jól áll szerintetek? Netről lenne rendelve új évre.

(17 éves lánynak lenne szükséges :) )

[link]

[link]

2016. dec. 5. 15:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

A hát kivágás nagyon merész :)

már csak az a kérdés, hogy ez alá hogy veszel melltartót? mert ha tényleg kis mellű vagy, akkor valami kis szivacs tunning kéne, de ez alá hogy? Vagy ilyen felragaszthatót vennél alá?

2016. dec. 5. 15:07
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen, ez egy nagyon jó kérdés!

Melltartót mindenképp vennék, igaz kicsi a mellem, de biztosan kényelmetlenül érezném magam nélküle!

2016. dec. 5. 15:13
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem semmiképpen ne vedd meg ha veszel alá melltartót,mert az nagyon ízléstelen ha kilátszik hátul!!
2016. dec. 5. 15:16
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

Így van. Egy ilyen ruha nagyon ízléstelen melltartóval.

Ilyet csak akkor vegyél ha nélküle veszed fel.

2016. dec. 5. 15:21
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Nekem kicsi a mellem és egy ilyen ruha alá nálam alap a push up, emiatt nem venném meg, nagyon csúnya ha kilátszik hátul a melltartó. Egyébként a fazon jó kis mellhez is, keress másik hátmegoldást.
2016. dec. 5. 15:25
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem felragaszthato cicifixszel szexi akkor is, ha kicsi a cicid. Sima melltartoval nem jo.
2016. dec. 5. 15:25
 7/14 A kérdező kommentje:

Keresgélek, aztán küldöm, ha lelek még! :)

Nem adom fel!

2016. dec. 5. 15:26
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Nekem tetszik ez a ruha. Nekem bejönnek a hátat szabadon hagyó ruhák. Szerintem tánad fognak fordulni sokan. Ne rontsd el a hatást melltartópánttal.
2016. dec. 5. 15:37
 9/14 anonim ***** válasza:
42%

Nem rossz, de ez mindenhol nagyon ki van vágva. Nehogy molesztáljanak!

Kicsit hosszabb szoknya min.5 centivel. A háta rendben van, de off corse melltartó nélkül.

Meg ebben nem fáznál meg? Bocsi ha aggodalmasnak tűnök, de indokolja a szilveszteri party helyszíne az ilyen nagyon mini ruhát?

2016. dec. 5. 15:45
 10/14 A kérdező kommentje:

Rendes vagy, hogy úgymond, aggódsz értem.

Molesztálni biztosan nem fognak, barátommal megyek. A másik dolog pedig, állítólag meleg lesz. Ennek ellenére nagyon szemezek még ezzel a szépséggel:

[link]

vélemények? A kis-melles kérdés itt is aktuális! :)

2016. dec. 5. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!