Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan fontos zenei...

Miért olyan fontos zenei ízlés szerint öltözni?

Figyelt kérdés
Nekem nincs bajom azokkal, akik zenei ízlés szerint öltöznek, csak nekem ne kelljen. Én leginkább metált hallgatok, viszont egyszerű, kényelmes, különböző színű sportos ruhákat és farmert hordok, kiegészítők nélkül. Amikor az emberek megtudják, hogy metált hallgatok, mindenki dob egy hátast és azt mondják, hogy "nem gondoltam volna rólad" meg "nem is nézel ki úgy". Ez olyan hülyeség szerintem, nem mindegy mit hordok?

2016. dec. 13. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyeség.Mondjuk tizenévesen még én is rockeresen öltöztem,de már nem.A metal,rock ugyanúgy megmaradt.
2016. dec. 13. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a pályatervem, jövőm miatt általában barokk, klasszikus zenét hallgatok, mégsem öltözöm minden nap nagyestélyibe.

Bár tetszenek az ilyen kiegészítők, illetve a barokk ruhák mini változata, csak alkalomra hordok ilyet.

2016. dec. 14. 16:14
 3/6 veterán vas ***** válasza:

Ha kocsimosás közben a rádióban megszólal a Kék Duna keringő akkor rohanjak föl a lakásba, frakkot csokornyakkendőt és lakkcipőt húzni?

Nemáááá. ;)

2016. dec. 14. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy meglepődnek, nem jelenti azt, hogy elvárják, hogy úgy öltözködj. Te is nyilvám meglepődnél, ha egy talpig szegecsekbe és full blekkbe öltözött fazon benyögné, hogy Dzsasztinbíber a kedvence. Nyilván nem gondoltad volna róla. Ez teljesen logikus.
2016. dec. 14. 18:28
 5/6 anonim válasza:
Ez csak az adott szubkultúra tagjainak fontos, tehát hacsak nem akarsz feltétlenül az általános sulid/gimid hardcore metálos/rapper/lóf...tudja arcaival lógni, akkor egyáltalán nem fontos, hogy úgy öltözködj, sőt, igazából 17 éves kor felett elég gáz szerintem feltűnően úgy öltözködni. Én is mindig rock meg metálos voltam, még koncertekre is jártam néha, mégse jutott eszembe úgy öltözködni, mint egy csöves.
2016. dec. 17. 11:57
 6/6 anonim válasza:
Ja és igen, ha lány vagy, akkor főleg gáz így öltözködni.
2016. dec. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!