Miben menjek templomba? 17/f
Amibe kényelmesen és jól érzed magad.
Voltam én már szaggatott csőgatyába, 'Murica fck yeahh sweatshirt-ben is...
De jobban jársz ha megfogadod a 2-es tanácsát.
Mivel tél van ezért szerintem illő nem ugy oda menni, hanem például ahogy én szoktam. Most hogy hideg van meg minden ezért chelsea csizma/bakkancs(fekete/barna), szövet nadrág nem muszáj,jó egy fekete farmer is(nem koptatott),
ha ing akk, mellény,zakó,szövetkabát.
vagy ing,és rá egy rendes pulóver,zakó, szovetkabát.
vagy vmi vastagabb hosszúujju, zakó, szövetkabát.
Én így szoktam menni.
Szívesebben mennék talán én is vmi másba, mint te,végülis én szeretem az ikyen ruhákat is!
15-6/F
Ez az egyetlen farmerom ami nem szaggatott, a többi mind az. Szövetnadrágot ill. inget nem szoktam hordani, barátnőm jár templomba, ő azt mondta nincs hideg, mivel van ott fűtés.
# 1 Igen jól néz ki az a pulcsi, vennék olyat suliba jó lenne :D
Rendezett ruhában menj. Nem piszkos, nem rongyos, nem szakadt. Ezen kívül én nem öltözök ki különösebben, még soha nem néztek ki templomból. Ünnepeken szoktam ünneplősebbet venni amúgy.
Ja és ez lehet, hogy nem mindegy, én katolikus misére gondolok, nem tudom, hogy más egyházaknál mi a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!