Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek el holnap templomba?
nagyon rosszul vagyok sírnom kell, de nem tudok, szögeket ütöttem ma a karomba mert 1 csaj szarakodik velem, lehet ha elmennék 1 templomba jobb lenne?
Higgyek istenbe, hordjak a nyakamba keresztet?
Mit csináljak?
Átkozom, szánom és gyűlöm a percet mikor ezzel a ronggyal összetalálkoztam itt agyakorin.
Ember rajtam már nem tud segíteni, lehet, hogy ideje istenhez fordulnom?
hagyjatok békén....csak válaszoljatok.....fáj a karom....de nem tudok sírni, pedig akarok......
apám megcsinált, anyám megszült.....én pedig lettem.
vagy lehet, hogy a 3 xanax és a 2 deci vodka miatt van most ez velem vagy az miatt amiért baszakszik ez a riherongy szuka velem?
istentől kell segítséget kérjek mert ember, gyógyszer, tanács és együttérzés nem segít.
sírni akarok halkan, csendben......senki ne lásson és senki ne halljon sírás közben...még soha nem sírtam...soha.
akkor miért nem jössz és ölsz meg?
hmmm?
voltam pszichiátrián, pszichológusnál be is fektetek, hogy állítsák be a gyógyszereimet...azt hiszitek hatottak...nem.
1 valami hatott..de átver..és nem is akar semmit sem.
ezért emberben és gyógyszerben már nem keresek vigaszt.
megpróbálom istent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!