Egy ilyen ruhához mit lehet felvenni?
Ruhának van írva, de nekem kicsit olyan mintha csak egy hosszított felső lenne, persze ennek lehet az az oka hogy hosszú lábam és derekam van, így a szoknyák rövidebbnek tűnnek mint máson.
Cicanadrág, farmer, harisnya. Mit vennétek fel hozzá?
Illetve nyáron önmagában elmegy ,vagy szerintetek is kéne valami alsórész hozzá?(nem bugyira gondolok,az alap;D)
Bordóval?*-* Reméltem hogy nem csak nekem tetszene úgy:D Hál' istennek nem ront az alakomon (most ezt úgy értem hogy nem vág ketté), úgy rövid, hogy más simán felvesz ilyen hosszúságú szoknyát, én viszont kényelmetlenül érezném magam benne
Köszi a válaszokat^^
Elég nyárias-őszies darab. Papuccsal, szandállal vagy fehér edzőcipővel venném fel. Nem vennék fel hozzá harisnyát, meg ilyesmit, bár nyilván függ attól, mennyire takar. Ha fedi a feneket rendesen, simán jó ruhának, magában. Szerintem egy nyári ruha bénán néz ki harisnyával.
Őszre edzőcipővel, bőrdzsekivel is vagányan mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!