Ehhez a ruhához nem is lehet melltartót felvenni?
Nyáron megyek esküvőre és arra kerestem ruhát és találtam egyet ami nagyon megtetszett. Csak aztán észrevettem hogy hátul elég mély a kivágása hátul szóval elég hülyén nézne ki hogy ott kandikál a melltartó pánt. Viszont nem szeretek nyilvánosan melltartó nélkül lenni. Tanácsoltok valamit?
A ruha: [link]
ehhez nem tudsz melltartót felvenni, bár talán lehet, hogy ennek a ruhának van beépített melltartója.
Egyébként tudom, hogy nem volt kérdés, de azzal ugye tisztában vagy, hogy az esküvőn a menyasszonyon kívül senkinek nem illik fehéret viselnie? Úgyhogy én ebből a szempontból nem javasolnám ezt a ruhát, legalább is ebben a színben nem.
Ha nincs túl nagy melled, akkor ez lehet a megoldás:
Nekem is van teljesen kivágott hátú ruhám, és ilyen melltartót vettem hozzá.
Tartani nem sokat tart (kivéve, ha raksz rá nyakpántot, de az látszana a ruhában), viszont nem fog átlátszani a mellbimbód, plusz összeszedi a melleket:)
Vagy egy ilyet: [link]
Vagy felveszel alá egy mélyen kivágott hátú bodyt, vagy egyrészes fürdőruhát.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szerintem az krémszínhez közelebb van, mint a fehérhez. Legalább is én így veszem észre. Vagy inkább keressek másmilyen színben biztonság kedvéért? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!