Egy ilyen ruhához mit lehet felvenni?
Ruhának van írva, de nekem kicsit olyan mintha csak egy hosszított felső lenne, persze ennek lehet az az oka hogy hosszú lábam és derekam van, így a szoknyák rövidebbnek tűnnek mint máson.
Cicanadrág, farmer, harisnya. Mit vennétek fel hozzá?
Illetve nyáron önmagában elmegy ,vagy szerintetek is kéne valami alsórész hozzá?(nem bugyira gondolok,az alap;D)
Köszi:)
Már megvettem mert régóta kerestem ilyet és le volt árazva, hát megleptem magam karácsonyra:D
Sajnos hiába keresek egyberuhákat, egyszerűen túl rövidek. Vagy másnak is így áll csak én vagyok ennyire prűd, nekem azok már túl minik. Ez meg az a kategória amit szeles időben már nem vennék fel, egyébként még elhordom, max egy rövidnacival:)
Télen fekete cicnadrággal,farmerral semmiképpen.
Nyáron egy barna gladiátor szandival marha jól nézne ki, alulra nem vennék semmit.
Szerintem egy jeggingsel is jól tud kinezni egy ilyen ruha.
Vastagabb leggingsel vennem fel vagy jeggingsel.
Nyáron önmagában.
Húú...
Ez a ruha tipikus csapda :D
Nadrággal nem néz ki jól... amúgy meg rövid.
Egy szép kis testszínű/fekete harisnyával, ami picit formál olyannal fel lehet venni télen is+ Egy fekete bokacsizmával kombinálva.
Ez a szín idén feketével bordóval kombinálva elég divatos. Bár nem tipikus alkalmi... karácsonyra pl. de aranyos.
Viszont ha rövid az nagyon előnytelen tud lenni, kettévágja az alakod, nem jó értelemben.
Ha ezt bevállalod, akkor a fent említett módon hordanám. Nyáron magában maximum strandra venném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!