Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a felsőről?

Figyelt kérdés

Természetesen lenne alatta póló vagy atléta :D

[link]

2016. dec. 6. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Borzalmas.
2016. dec. 6. 20:50
 2/11 A kérdező kommentje:
És aki szélsőséges véleményt ír (borzalmas például) az linkelne olyan ruhadarabokat amik szerinte esztétikusak?
2016. dec. 6. 20:55
 3/11 anonim ***** válasza:
25%

Nem kell kötözködni, leírta a véleményét. Ha csak dícséret kell, fogalmazd meg úgy a kérdést.

Szerintem is ronda.

Amúgymeg az emberek ízlése különböző. Lesz olyan is akinek tetszeni fog, meg lesz is akinek nem. Lesznek akiknek szélsősőges lesz a féleménye (pozitív és negatív irányba is...).

Kapsz erre a kérdésre 10-20 választ. És mire mész vele? nem elég reprezentatív a minta és kicsi is (hiszen 7 mrd ember él a földön...)

Végül kilyukadunk oda, hogy: "mivel te fogod hordani, ezért ha tetszik, vedd meg."

2016. dec. 6. 21:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem, szóval ebben nem befolyásol a kérdés. Egyszerűen csak kíváncsi voltam a véleményekre. Nem kell ám rögtön ugrani, egyáltalán nem kötekedésnek szántam a válaszom, hanem szintén a kíváncsiság vezérelt.
2016. dec. 6. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jobban tetszenek a standard oltozkodesek. Biztos már öreg vagyok az ilyenekhez.
2016. dec. 6. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik,viszont azt nem értem,hogy minek veszel alá pólót?Nem az a lényege,hogy kilátszódjon a hasad?
2016. dec. 6. 21:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Kicsit szokatlan, de egész jó.
2016. dec. 6. 23:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Borzalmas számomra is, pedig én nagyon nyitott vagyok a modern dolgokra és a divatra, de lehet úgy is modern egy férfi ruha, hogy az nem feminin, mert nekem a hasvillantás kissé az.

Ezen felül arra gondolnék csupán, hogy extravagáns, számomra már túl divatos a srác, de annyira nem gáz azért.

20L

2016. dec. 7. 00:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Ilyen ruhát akkor se vennék meg ha fizetnének érte mert ez nem csak hülyén néz ki hanem még csak kb turisnak is néz ki.

Egy ilyen pólóért 55!???? fontot? 20.000+x ezerért veszel egy ilyet? Mindegy végülis a te pénzed.

De hogy én ezt 20 éves fiú/férfi létemre se gyereken se magamon se idősebb férfin nem tudom elképzelni az is biztos.

2016. dec. 7. 08:05
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
nekem tetszik nagyon, szeretem az ilyen különlegesebb darabokat. kicsit rick owens stílusára emlékeztet. egyébként szerintem ezt a felsőt csak fekete ruhával vedd fel, úgy mutat csak jól
2016. dec. 8. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!