Mi a véleményetek erről a felsőről?
Nem kell kötözködni, leírta a véleményét. Ha csak dícséret kell, fogalmazd meg úgy a kérdést.
Szerintem is ronda.
Amúgymeg az emberek ízlése különböző. Lesz olyan is akinek tetszeni fog, meg lesz is akinek nem. Lesznek akiknek szélsősőges lesz a féleménye (pozitív és negatív irányba is...).
Kapsz erre a kérdésre 10-20 választ. És mire mész vele? nem elég reprezentatív a minta és kicsi is (hiszen 7 mrd ember él a földön...)
Végül kilyukadunk oda, hogy: "mivel te fogod hordani, ezért ha tetszik, vedd meg."
Borzalmas számomra is, pedig én nagyon nyitott vagyok a modern dolgokra és a divatra, de lehet úgy is modern egy férfi ruha, hogy az nem feminin, mert nekem a hasvillantás kissé az.
Ezen felül arra gondolnék csupán, hogy extravagáns, számomra már túl divatos a srác, de annyira nem gáz azért.
20L
Ilyen ruhát akkor se vennék meg ha fizetnének érte mert ez nem csak hülyén néz ki hanem még csak kb turisnak is néz ki.
Egy ilyen pólóért 55!???? fontot? 20.000+x ezerért veszel egy ilyet? Mindegy végülis a te pénzed.
De hogy én ezt 20 éves fiú/férfi létemre se gyereken se magamon se idősebb férfin nem tudom elképzelni az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!