1/9 anonim válasza:
Nekem a szárny forma nem tetszik, kicsit erőltetett, jobb lenne, ha csak az egész háta lenne lyukacsos. Viszont melltartó nélkül keveseken néz ki elfogadhatóan, kilátszó melltartóval meg senkin. :(
2/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár igaza van az első válaszolónak.
A szárny forma kicsit lehetne kisebb, akkor jó lenne.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, kilátszik belőle a fél melltartó. :/
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, nézegettem is ebay-en, hogy ki tudnám-e vagdosni így itthon, de aztán rájöttem, hogy a kilátszódó melltartó úgyis elrontaná az egészet :( Hacsak nem veszek alá egy másik egyszínű felsőt, de az meg olyan gagyi lenne...
5/9 anonim válasza:
Nekem van ehhez hasonlóm, szívalakú lyukacsokkal, fekete melltartót veszek alá: [link]
Egyébként szeretem :)
6/9 A kérdező kommentje:
hmmmm :) köszönöm a véleményeket.
Én most rendeltem ilyet. Átlátszó, hátul szilikon melltartóval gondoltam. Kíváncsi leszek... :D lehet tényleg egy f*s lesz:D
2015. jún. 3. 17:19
7/9 A kérdező kommentje:
2015. jún. 3. 17:24
8/9 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen szilikonos melltartóm, de utáltam. Nyáron, pont amikor kéne, baromira izzadt az a rész, amihez a szilikon ért hozzá, egy idő után szúrt, égett, viszketett...
Feketével talán még oké, illetve van az a top-féle melltartó, ami vállpánt nélküli, és gyakorlatilag egy szélesebb anyagdarab körben. Talán azzal is elmegy.
9/9 A kérdező kommentje:
lehetséges. köszönöm a választ:)
2015. jún. 3. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!