Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetem alatt nektek honnan...

Egyetem alatt nektek honnan voltak a ruháitok?

Figyelt kérdés
A szüleim nem vesznek nekem. Azt sem engedik, hogy én vegyek, a sajátomböl.
2016. dec. 5. 08:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem szüleim szoktak pénzt adni..Szerintem ha rendelni szeretnél akkor más címre rendelj ne otthonra,pl kérj meg egy barátnőd vagy valamelyik másik hozzátartozód.:)
2016. dec. 5. 13:53
 12/14 anonim válasza:
Régen háda üzletekből.
2016. dec. 5. 15:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyetemre jársz, felnőtt ember vagy. Elég vicces, hogy nem engedik.

Én nappalira jartam, dolgoztam mellette, plusz kaptam ösztöndíjat, es arra költöttem amire szerettem volna. Honnan voltak ruháim? Üzletekből leginkább, de rendeltem is.

2016. dec. 5. 17:25
 14/14 Metionin ***** válasza:

Dolgozom és kapok ösztöndíjat, mindent magamnak fizetek, beleértve a ruhákat is. Hádábl vagy akciókor üzletekből szoktam venni, de nem ritkán rendelek is. Én eleve a koliba kérem a rendelést, mert ritkán megyek a szüleimhez.

Megteheted, hogy pick pack pontra vagy postára rendelsz, vagy ha van rá lehetőség, akkor üzletbe. Bár nem igazán értem, hogy miért nem veszik át a szüleid, ha a saját pénzedből (amiért gondolom megdolgozol) veszed. Túl soknak találják vagy maguk a ruhák nem tetszenek nekik? Mit mondtak, miért nem veszik át?

2016. dec. 6. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!